•  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • STÄRK DIG SJÄLV

  Stärk dig själv är en webkurs med fokus på DIG, DIN mentala hälsa och att DU ska må så bra du kan inifrån. Kursen ger dig en grund till all stresshantering och personlig utveckling, nämligen att vara snäll mot dig själv.

   

  I kursen arbetar du på egen hand med din självkänsla, din självmedkänsla och ditt självledarskap. Du lär dig vad som är viktigt för dig och att vara mer sann mot dig själv. Med den grunden går du sen vidare och lär dig att skapa ditt liv så som du vill ha det utifrån dina värdegrunder - mer sann mot dig själv.

  I KURSEN FÅR DU LÄRA DIG

  • Att vara mer här och nu, kliva ur din autopilot och stanna upp i din vardag
  • Hur du kan arbeta med din värdegrund, ditt sanna jag
  • Att stärka din självkänsla
  • Att öka medkänslan med dig själv
  • Hur du kan hantera dina känslor
  • Hantera din inre kritiska röst
  • Att börja välja mer för dig
  • Att vända på ditt perspektiv till livet
 • Ja, jag vill gå den här kursen!

  Känner du att du är redo att investera i dig själv, skapa en förändring för dig själv för ett bättre mående? Fundera inte längre utan gå kursen redan nu, idag. Allt du behöver göra rent praktiskt är att klicka på länken nedan och köpa kursen. Du får tillgång till allt material redan nu, idag och kan börja på en gång.

   

  Känns det läskigt? Det är ok, det är en av delarna av att göra en förändring, men jag lovar dig att du blir starkare och starkare längs med vägen bara du vågar ta det första klivet ut.

   

  Vill du ha mer info innan du anmäler dig och köper kursen så har du det nedan. Men glöm inte att gå tillbaka hit efteråt och få tillgång till allt material nu på en gång.

   

   

   

 • KURSENS INNEHÅLL

  Kursinnehållet är uppdelat i fem block, du väljer själv om du vill göra kursen under fem veckor, snabbare eller ta mer tid på dig. Du kan enkelt gå fram och tillbaka i kursens innehåll i kursportalen du får tillgång till.

   

  Till din hjälp innehåller varje block lyssnarövningar, reflektionsövningar och utmaningar, allt för att du ska få ut så mycket du kan av din kurs.

   

  Du får även en guide i vilken alla övningar är sammanställda, som du kan använda när du gör dina övningar för att fint ha allt på samma ställe och att kunna gå tillbaka till när du vill i framtiden.

   

  Under hela kursen har du tillgång till support och vägledning via mail.

  1

  BLOCK 1

  Fokuset är att vara mer här och nu. Du får hjälp till hur du kan stanna upp och pausa i din vardag. Att stanna upp och börja känna inåt är grunden till en god stresshantering, eller att börja känna efter vem du är på riktigt.

   

  Med det följer en ökad medvetenhet som gör dig medveten om dina tankar, dina känslor och vad som är viktigt för dig.

  2

  BLOCK 2

  Fokuset ligger på känslohantering. När man börjar arbeta mer med sig själv och personlig utveckling kan starka känslor komma upp, det är då värdefullt att lära sig hur man kan hantera dessa. Känslor är en del av dig och viktigt att tillåta dem att vara med för att kunna göra förändringar i ditt liv

  3

  BLOCK 3

  Med ett ökat medvetande blir vi också även mer medvetna om vårt dömande om oss själva. I detta blocket gör vi upp med den inre rösten som ofta tenderar att nedvärdera oss och sätta upp hinder för oss själva.

  4

  BLOCK 4

  Vad vill du ha ut av ditt liv?

  5

  BLOCK 5

  Skapa ditt liv.

 • Verkar innehållet vara något du skulle vilja arbeta med? För din skull? Anmäl dig till kursen och köp den nu på en gång. Du gör det enkelt lite längre upp på sidan. Det finns liksom ingen anledning att vänta, funderar du så är det lika bra att slå till nu på en gång.

   

  Anmälningsfönstret för denna kursomgången är tom 233 april så missa inte tillfället.

  Det handlar om DIG

   

  Det handlar om att du ska få må så bra som du någonsin kan, inifrån. Att du ska få välja för dig och det du vet är viktigast för dig.

   

  För vet du, om du gör det så kommer du automatiskt att må bättre inifrån, och genom att ge dig själv det kommer du även att kunna ge ännu mer till dina nära och kära.

   

  It's a win - win!

 • VAD TYCKTE TIDIGARE DELTAGARE OM KURSEN

  Jag skulle varmt rekommendera denna kursen till alla som behöver bygga upp en tro och kärlek till sig själva eller hitta sig själva i vardagspusslet. En fin kurs med mycket vägledning och inspiration till att välja att vilja leva livet fullt ut! Matilda Karlevid

   

  Det här är en investering i ett lugnare och mer jordat jag. Jag har aldrig förut känt mig så närvarande som nu och min omgivning märker en markant skillnad. Jag gör saker mer genomtänkt och inte bara på impuls och det är tack vare dina verktyg. Caroline Wessberg

   

  Det här är en kurs för dig själv som får dig att stanna upp och tänka till så du inte fortsätter rusa på. En kurs som får dig att må bättre och hjälper dig till självhjälp. Camilla Bergman

   

  Att man med stöd av erfaren och varm kursledare får möjlighet att pröva olika saker i vardagen som ger positiv effekt på hur man mår. Marlene Ström

   

  Det gäller verkligen att ta sig tiden till paus, reflektion och förvalta det där lilla fina fröet som du sår genom din kunskap, Rebecca. Marlene

   

  Jag var väldigt nöjd med kursen och tyckte det var en stor fördel med att den var webb-baserad och därmed lätt-tillgänglig och gick lätt att anpassa efter sitt schema. Bra övningar och reflektioner. Tack för alla kloka ord och reflektioner som bidrar till ett ökat välmående för många! Josefine Fransson

  All Posts
  ×