Return to site

Mitt finaste guldkorn - Stärk dig själv

· Personlig utveckling,Insikter,Utbrändhet,Högkänslighet

Hur skulle det vara att vakna upp på morgonen och känna tacksamhet över det du har runtomkring dig, vara glad över den person du är samt känna en glädje inför dagen?

Det här blogginlägget är för dig som vill veta lite mer om min webbkurs Stärk dig själv innan du investerar i dig själv. Vad den kan erbjuda dig, bakgrunden till kursen och lite om innehållet. Välkommen! Ta dig en stund och läs igenom, och anmäl dig sen till kursen här och nu - om det fortfarande känns rätt för dig.

Det är fullkomligt naturligt att överväga, fundera och vilja veta mer och jag har funderat på hur jag skulle kunna förmedla allt det bra-iga jag vet att kursen Stärk dig själv kan ge dig på bästa sätt. Så det här blir ett sätt för dig att lära mer.

Jag har sökt för egen del vägar, verktyg och sätt för att må bättre inifrån. Det började med att jag kraschade totalt in i en utmattningsdiagnos och bit för bit har jag funnit olika vägar, olika sätt att må bättre, att stärka mig själv, som jag vet funkar för mig. Som har stärkt mig inifrån, som gör att jag mår så mycket bättre än vad jag tror att jag någonsin har gjort tidigare, inifrån. Med en mer genuin känsla av styrka och mod, värme och medkänsla både till mig själv och till de i min omgivning.

Det är många av dessa verktyg och reflektionsfrågor som jag själv arbetar utifrån i mitt liv som du får ta del av i webbkursen Stärk dig själv. Jag vet att om du är redo att göra jobbet, ställa dig själv de där kanske jobbiga frågorna för att våga titta på ditt liv som det ser ut idag, kan du sen börja skapa det du verkligen skulle vilja ha i ditt liv, för dig själv och din omgivning.

Nedan kommer jag kortfattat att lotsa dig igenom upplägget i kursen Stärk dig själv som är indelat i fem block. Varför olika block? Jo, för att jag tror att vissa frågeställningar behöver tid att landa och reflekteras över innan man går vidare till nästa. De bygger på något sätt på varandra och alla behövs. Visst kan man hoppa in och ta en fråga separat för sig, men skapar de en synergieffekt som är fantastisk.

BLOCK 1 – HÄR OCH NU

För att bli uppmärksam på det man faktiskt har, hur ditt liv ser ut samt vad det kanske är som kärvar eller inte känns bra behöver du stanna upp på något sätt. Ge dig tid för att erkänna för dig själv ur det är och hur du upplever ditt liv. Block ett ger dig den möjligheten att stanna upp och skapa de bästa förutsättningarna för att få ut det bästa av de reflektionsövningar du får i varje kursblock. Vi tar ut en riktning utifrån det som du längtar efter att bygga ditt liv på, din värdegrund. Vad som är viktigt för dig.

BLOCK 2 – KÄNSLOR ÄR FANTASTISKA

Känslor är helt ok och de är även en viktigt del i en förändringsprocess, det är viktigt att vi tar hänsyn till dem och låter dem vara med. För att kunna skapa en förändring krävs det att man erkänner för sig själv alla de känslor man upplever samt vad det kan innebära att just skapa en förändring för just dig. Det är ok. I detta blocket får du verktyg och hjälp hur du kan hantera och vara med de känslor som kan uppkomma genom kursens gång. De är fantastiska och hjälper oss framåt och vidare.

BLOCK 3 – DIN INRE RÖST

Du vet den där som klankar ner, kommenterar, dömer och värderar? Hur skulle det vara att göra upp med den, kanske till och med göra slut med den? Vi fördjupar oss i hur mycket våra tankar kan krångla till det för oss och du får verktyg i hur du kan förhålla dig till dem.

BLOCK 4 – MED DIG I FOKUS

I det här blocket börjar vi skapa. Skapa mer av det du skulle vilja ha fokus på i ditt liv, utifrån det som känns viktigt för dig. Det är nu du börjar bygga upp en ny värdegrund, kanske mer sann mot dig själv, vänlig mot dig själv. Vet du, ju mer du ökar medkänslan och omtanken mot dig själv, desto mer kan du sen ge till andra i din omgivning och kanske med en ökad glädje, för att du vill – inte för att du känner att du måste.

BLOCK 5 – SKAPA DITT LIV

Hur skulle du vilja att ditt liv var? Pirrar inte den frågan lite grann i dig? När du gått igenom de första fyra blocken har du skapat de bästa förutsättningarna för dig själv för att skapa vidare härifrån och framåt. Du har tittat på ditt liv så som det är idag, du har ifrågasatt, tagit bort, analyserat och släppt taget om det du känner inte känns rätt för dig. Nu är du redo att fylla ditt liv med saker som verkligen känns rätt för dig, inifrån.

Hur känns det här?

Tänk om det verkligen är möjligt att påverka mycket mer än du tror......

Hur skulle det vara?

Jag hoppas och skulle glädjas så oerhört mycket för din skull om du väljer att ta det här steget, för dig själv. Väljer att investera i dig själv. Varför du väljer att göra det vet bara du, men tänk om gräset verkligen är grönare på andra sidan och att du inte bara behöver acceptera så som du upplever dig själv och ditt liv just nu.

Vem skulle du vilja vara som person?

Vilka relationer skulle du vilja fokusera på?

Hur skulle du vilja må?

Hur skulle du vilja att ditt liv såg ut?

Varmt välkommen!

Det här handlar om dig, för att du ska kunna vara dig fullt ut och få leva livet inte bara klara av det eller kämpa på.

Jag finns med dig hela vägen och stöttar dig om du känner behov av det. Via mail eller individuellt samtal.

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN

KURSEN STARTAR IGÅNG DEN 22 MAJ

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK