•  

   

   

   

   

  ENTREPRENÖRS-PROGRAMMET

   

   

   

   

   

   

   

 • ENTREPRENÖRS-PROGRAMMET

  För dig som är entreprenör och egenföretagare och

  som vill må så bra du någonsin kan i ditt företagande.

  Du är ditt företag, och ditt varumärke är oftast du själv. Du har många roller och sitter kanske inte helt sällan ensam vid alla beslut du behöver ta. Du skapar och utvecklar på egen hand. Kort sagt, det är du som bestämmer. Underbart för det mesta, för du har ju ändå valt att driva eget, vara din egen chef. Men det kan också innebära att ingen har koll på dig, hur du mår och hur du arbetar för att driva din verksamhet framåt på ett effektivt sätt, med fokus och närvaro.

   

  Det är här ENTREPRENÖRS-PROGRAMMET kommer in.

  LYFTA VARANDRA

  Som egenföretagare sitter du ofta själv med ditt skapande, utan kollegor att bolla med och som stöttar dig. I ENTREPRENÖRS-PROGRAMMET är vi en liten exklusiv grupp med drivna entreprenörer med samma fokus; att tillsammans lyfta, inspirera och hjälpa varandra att växa i vårt entreprenörskap och må bra under tiden.


  Det handlar om att du som entreprenör ska kunna växa och göra det du brinner för allra mest, och må bra som människa under tiden.

  DU ÄR DITT VARUMÄRKE

  Det handlar om människan bakom verksamheten, nämligen du själv. Att du ska må så bra du någonsin kan för att du ska kunna fortsätta driva din verksamhet vidare. Mår inte du själv bra så mår inte ditt varumärke utåt heller bra och effekterna blir slitage i ditt företag. Det börjar hos dig.

   

  Genom självledarskap och medkänsla med dig själv bygger vi en grund som gör att du mår bra inifrån.

   

  PROGRAMMETS INNEHÅLL

  • Föreläsningar 
  • Övningar 
  • Utmaningar 
  • Gruppsamtal 
  • Individuell coaching 

  Med fokus på att du som egenföretagare ska uppleva ett ökat fokus i ditt dagliga arbete, ett lugn och närvaro att utföra det du vill med en ökad glädje samt finna gemenskap, lyftas och inspireras av andra entreprenörer som vill växa, liksom du.

  PROGRAMMETS STRUKTUR

  **HUR LÄNGE**

  Under 3,5 månader med start fredagen den 1 mars och med avslut i midsommarveckan, kommer du varje vecka att kunna ta del av föreläsningar, övningar, utmaningar, samtal i grupp samt individuell coaching. Hur låter det?

   

  Vi ses via videolänk ca kl 10 på fredagar varje vecka (tiden kan komma att ändras något vissa tillfällen). Varje möte är på ca en timma och varje vecka har ett nytt tema med inriktning på hur du kan må så bra som möjligt i ditt entreprenörskap. Det kommer även finnas möjlighet för dig som deltagare att påverka innehållet vid vissa möten.

   

  **MÖTEN VIA WEBBEN**

  Allt sker via videomöten via Zoom, för att du ska kunna ta del av innehållet i programmet oavsett var du befinner dig. Du bestämmer själv om du vill och kan vara med varje vecka, varannan eller så ofta du kan. Du kommer i förväg få information om innehållet respektive vecka.

   

  Se programmet som en investering i din verksamhet och dig själv som egenföretagare. Det är en investering i såväl tid som pengar men effekten det kan ge och det du får har du inte råd att säga nej till.


  **DU FÅR**

  - Ett individuellt coaching-samtal på en timma

  - Totalt 16 timmars "program-tid" utöver din individuella timma ovan

  - Övningar för daglig återhämtning

  - Verktyg att hantera stress

  - Verktyg att hantera och förhålla dig till dina tankar och dina känslor

  - Övningar som leder dig till din kärna, ditt fokus-område samt vad som är viktigt för dig i din verksamhet

  - Verktyg i hur du kan ha lättare dagar

  - Utmana dina rädslor och utvecklas som företagande

  - Gemenskap med andra drivna entreprenörer

  - Möjlighet att påverka vissa teman under programmets gång utifrån vad du står inför just där och då

  - Möjlighet att lyfta dina problem i gruppsamtal samt i individuellt samtal.

  - Samt mycket mycket mer

 • ENTREPRENÖRS-PROGRAMMET

  Som exklusiv deltagare på Entreprenörs-programmet får du varje vecka:
  - lyftas och inspireras av andra drivna entreprenörer i gruppen
  - möjlighet att lyfta problem du upplever som entreprenör
  - verktyg för att genom självledarskap fortsätta att vara hållbara i din verksamhet
  - övningar att göra för att öka ditt fokus och må så bra du någonsin kan inifrån
   
  Din investering i ENTREPRENÖRS-PROGRAMMET ger dig en plats i gruppen under de tre och en halv månader som programmet pågår. Du väljer sen själv hur ofta du kan närvara vid träffarna.
   
  ALLT DETTA FÅR DU FÖR EN INVESTERING AV
  7 995 kr ex moms
  Var medveten om att din plats är i gruppen är unik, då jag endast tar emot åtta deltagare.
   

 • ANSÖKAN TILL ENTREPRENÖRSPROGRAMMET

  Är du egenföretagare och känner att det här programmet är helt rätt för dig, du är redo att investera i dig själv och din framtid som egenföretagare. Satsa på din mentala hälsa och må bäst inifrån medan du utvecklar din verksamhet? Då vill jag gärna ha dig med i gruppen. Skicka in din ansökan till programmet redan idag.

   

  Ansökningsmöjligheten för vår-programmet stängs 22 februari.

   

  Skriv ditt namn och din email-adress nedan. Skriv även gärna vem du är, vad din verksamhet går ut på samt vad du har för förväntan och varför du vill vara med i programmet.

   

  Var noga med att alla kontaktuppgifter är riktiga innan du klickar på sänd. Jag återkommer med bekräftelse på din ansökan inom kort, därefter får du information om du får en plats i programmet senast den 23 februari.

 • DET FINSTILTA

   

  När du skickar din ansökan till ENTREPRENÖRS-PROGRAMMET räknas din ansökan som bindande. Det betyder att du genom att ansöka till programmet godkänner att en eventuell plats reserveras för dig i gruppen och att du därmed binder dig till att betala hela avgiften senast 10 dagar innan programmet startar.

   

  Vi tar inte emot avanmälningar eftersom vi enbart tar emot 8 deltagare i programmet.

   

  Du får inom kort besked om din ansökan till programmet har gått igenom.

   

  När platserna i programmet är fyllda säger vi nej till nya ansökningar och därför är det viktigt att du är medveten om att din plats är unik. När programmet är fullbokad har du möjlighet att sätta upp dig på väntlista inför nystart i höst 2019.

   

  Läs mer om våra allmänna villkor, länk finns längst ner på sidan.

  All Posts
  ×