•  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Medlemskapet VÅR TRIBE
   
  STARTAR IGÅNG 1 JUNI

  SÖNDAG 17 MAJ ÄR SISTA DAGEN FÖR ATT SÄGA JA TILL VÅR TRIBE

  DÄREFTER STÄNGER JAG ANMÄLAN PÅ OBESTÄMD TID

  Jag längtar själv efter att få bidra med mer till alla de jag redan varit i kontakt med i någon form, som redan har förtroende för mig och redan har tagit till sig av det jag bidrar med.

  Du är en av dem.

  VÅR TRIBE är ett medlemskap

  Ett sammanhang, en grupp med likasinnade människor som tänker och känner av lika mycket som du gör.

   

  Där syftet är att

  - fortsätta utvecklas som de fantastiska personer vi är

  - lära oss mer om oss själva

  - lyfta och stötta varandra

  - du får vara du.

   

  Du är inbjuden för att jag tror att du vill fortsätta utvecklas som person och att du är redo att göra det tillsammans med andra.

   

  Bubblar det till i dig?

  Ju mer jag skapar inför starten av VÅR TRIBE – medlemskapet, och ju fler som säger JA! desto mer pepp och bubbligt glad blir jag.

  Tanken med gruppen är att vi ger till varandra genom att vara oss själva.

  Inga krav, inga måsten. Enkelhet och avskalat – det är det jag längtar efter.

  Jag bidrar med min kunskap på en helt annan nivå än den du ser i sociala medier.
   
  De som anmält sig är så taggade på att köra igång den 1 juni. Är du med då?

   

  Missa inte att svara JA allra senast idag, söndag den 17 maj.

  Medlemskapets innehåll och värdet för dig är:

  • 3 online-träffar varje månad – innehållet skapas tillsammans (två av träffarna kommer initialt ligga på kvällstid och en vid lunchtid och vara ca 30-45 minuter)
  • Inspelade online-träffar att se i efterhand
  • Tillgång till gemenskap i FB-gruppen VÅR TRIBE
  • Tillgång till en medlemssportal där allt innehåll samlas
  • Löpande kontakt med mig via FB-gruppen
  • Livesändningar endast för deltagare i VÅR TRIBE
  • 2 träffar varje år där vi möts personligen
  • Överraskningar

  När drar vi igång?

  Medlemskapet startas upp den 1 juni

   

  Senast idag den 17 maj vill jag ha ditt svar om du är med från start eller inte.

   

  Allt det ovan får du löpande varje månad under så lång tid du vill, självklart väljer du när du vill avsluta ditt medlemskap.

   

  Investeringen per månad är endast 350 kr (tåls att jämföras med kostnaden för samtal på 1200kr – alltså löjligt billigt)

  En del frågor har kommit upp - kanske är det även något du funderar över?

   

  1. Jag är redan fullt upp i min personliga utveckling – vet inte om jag vill ta mig an en sak till

  Jag har full förståelse för det du skriver. Jag har ju gått igenom en hel del själv…..men det jag har uppskattat mest är att ha haft ett sammanhang där jag har kunnat prata med andra personer, där jag har fått uttrycka och känna allt det jag känner utan att dömas eller tröstas. Jag har uppskattat att ha haft en möjlighet till kontinuitet, jag menar att på något sätt ”hela tiden vara i det nya jag lär mig”, det är så lätt att glömma och falla in i gammalt. Men när jag har haft ett sammanhang har jag haft det nya jag lär mig med mig hela tiden till dess att jag helt plötsligt har märkt att jag har gjort det till ”mitt eget”- det blir en naturlig del av mig. Det är det jag tror kan vara fördelen även för dig.

   

  2. Det känns lite läskigt när jag inte vet vilka andra det är som kommer att vara med i gruppen, jag vet inte vad jag kan bidra med eller om jag vill dela med mig av allt jag känner och upplever.

  Det är helt ok att känna som du känner, alla kommer behöva känna på varandra - så klart - det blir nytt för alla. Men vi tar det som det kommer och UTAN någonsomhelst prestation eller att du måste någonting.

   

  3. Tre tillfällen i månaden känns mycket.

  Tre tillfällen i månaden känns som ett bra upplägg då jag vet att alla inte alltid har möjlighet att vara med på alla, då har man ett till/en ny möjlighet snart igen. Har du inte möjlighet att närvara så är du givetvis med vid nästa tillfälle – så klart. Och varje tillfälle kommer att spelas in så att du kan ta del av det i efterhand. Träffarna kommer initialt att vara två på kvällstid och en på lunchtid. Det kommer att variera lite från månad till månad exakt vilka dagar och tider de kommer att ligga men kvällstiderna vid ca 18-19-tiden och vid lunchtid kl 12. Läs mer under fråga nummer ett gällande min tanke om kontinuitet. 

   

  4. Jag är lite osäker på just det där med online-biten, känner mig inte bekväm med det tekniska.

  Valet att göra detta online känns helt rätt då de personer jag har bjudit in är utspridda över hela Sverige samt att de annorlunda tider vi befinner oss i har gjort att fler har upptäckt att det funkar lika lätt att ses online – även om givetvis det personliga mötet aldrig går att ersätta. Därför är ju även en del av upplägget att jag kommer att arrangera två personliga träffar per år. Jag lovar att jag hjälper till med det tekniska så att det blir löjligt enkelt. Det kanske går mycket bättre än du först tänker? Var öppen för att prova innan du utvärderar.

   

  5. Så här inför sommaren vill jag inte binda upp mig på något.

  Jag tror att det är helt rätt i tiden att skapa detta sammanhang och medlemskap just nu när tiderna är som de är, vi behöver ha forum där vi kan känna oss stöttade och där vi får lov att utforska oss själva i en trygg gemenskap. Det blir som en fantastisk start - 1 juni - början på sommaren, början på resten av året samt att just den dagen råkar vara en måndag. Hur bra är inte det? Tanken är att medlemskapet löper på och du tar del av innehållet var du än befinner dig och när du vill, så även under sommaren.

   

   

   

  All Posts
  ×