•  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • KOM NÄRMARE DIG SJÄLV
  Mentorskap i självledarskap

  Att komma närmare dig själv handlar om att lära dig mer om hur du fungerar, hur du agerar och tänker, våga utforska och lära dig av det du upplever och på så sätt leda dig själv vidare i livet.

   

  Tänk om du kan påverka ditt mående och ditt liv mer än du tror? Det börjar med dig, inifrån dig.

   

  Är du redo att utforska mer? Längtar du efter en förändring i ditt liv?

  Då vill jag ha kontakt med dig.

 • "De senaste åren har varit tuffa för mig och som en gåva från ovan hittade jag Rebecca och hennes Mentorskap i Självledarskap.
  Genom samtal och olika verktyg har jag hittat vad som är viktigt på riktigt för mig och den riktning jag vill ha i mitt liv. Jag är oerhört tacksam för Rebeccas mentorskap som har hjälpt mig att släppa mina orimliga krav på både mig själv och min omgivning och landat i en lättare, gladare vardag."

   

  Mari, mentorskap i självledarskap 2021

   

   

  "Jag är så tacksam, till mig själv att jag tog beslutade mig för att investera i detta.

  Jag är så tacksam till dig, att du skapat detta – så genomarbetat och på riktigt viktigt in i minsta ordval!

  Du har en skarphet och ett djup som i kombination blir ett mycket kraftfullt verktyg, och stöd, när det stormar i själshavet.

  Med dina ord och din fulla närvaro i mötet flyter det som stör, det som är otydligt eller förvirrat, upp ur grumlighet och upp till ytan med en klarhet som ruskar om. Du vågar vara obekväm, för att det behövs!

  Du har också förmågan att få samtalet till att bli unikt.

  Detta är finhet, och professionalism, på hög nivå!"

   

  Åsa Emilsson, mentorskap i självledarskap 2022

 • MENTORSKAP I SJÄLVLEDARSKAP

  För dig som vill skapa en hållbar förändring i ditt liv över tid. För dig som komma närmare dig själv och den du vill vara, som vill utforska dig själv och ha stöttning och vägledning längs med din resa.

  Du är redo att investera tiden i dig själv och vill ha någon som stöttar och vägleder dig på din resa. Att ge dig själv tiden tillåter dig att landa i nya perspektiv och det nya du lär dig. Du skapar möjligheter att låta verktyg och nya tankar få tid att landa för att på så sätt bli en naturlig del av dig själv och den person du vill vara för dig själv och för andra.

   

  Du får stöttning och vägledning under nio månader genom samtal och uppgifter för egen reflektion samt min närvaro däremellan om du skulle behöva det. Ditt arbete kommer leda dig närmare dig själv och den du är och vill vara. Du kommer att förändra ditt liv och ditt perspektiv på livet och själv bli skapare i ditt liv. Du får ta del av kraftfulla verktyg i självledarskap.

   

  Tillsammans utforskar vi var du är och vad du skulle vilja varje steg på vägen. Det spelar ingen roll var du står idag, du vet när du är redo för en livsomvandlande förändring. Jag lovar att ge dig redskap och verktyg, visa dig nya vägar, nya perspektiv, lyssna och stötta, utmana och ställa de svåra frågorna och vara med dig över tid.

   

  Eget arbete

  Du vet redan så mycket men ibland behöver man stöttning och frågeställningar för reflektion för att komma fram till det man redan vet och göra det tydligare för sig själv. Under mentorskapets gång får du frågeställningar för egenreflektion av mig som du arbetar med på egen hand. Allt skickas via mail. Syftet med samtliga reflektionsövningar är att lyfta upp, medvetet rensa bort och välja det du vill ha fokus på härifrån och framöver. Tydliggöra för dig själv och medvetet välja vad du vill ha med dig vidare framåt i ditt liv.

   

  Samtalen

  Syftet med samtalen är att fånga upp dig där du är i stunden och prata om det du upplever, känner och står inför där och då. Samtalen är som ett regelbundet komplement till det egna arbetet du gör men är inget läxförhör utan vi pratar om det du känner att du vill lyfta upp just då. Det finns ett enormt värde i att få bolla sina tankar med någon utomstående, få reda ut tanketrassel och lyfta upp känslor och vad som har hänt. Jag lovar dig andra perspektiv på livet. Du läser mer om samtalen här.

   

  Tid?

  Mentorskapet är uppbyggt över tid. Tiden är en viktig faktor oavsett vilken typ av förändring du är ute efter. Varför? För att låta nya perspektiv få landa och vara en naturlig del av den du är nu. Du förändras hela tiden men ibland behöver vi få extra stöttning genom vissa faser i livet när mycket stormar eller många förändringar sker - tills man känner sig på en tryggare mark igen där det är lite lugnare i livet för ett tag.

   

  Tiden är viktigt. Den tid vi arbetar tillsammans i mentorskapet är 9 månader. Jag lovar att under den tiden kommer du att uppleva fantastiska skillnader.

   

  Hur? När du känner dig redo att börja och så snart du har hört av dig och sagt ja till att starta igång mentorskapet så är vi igång. Du väljer själv när du vill börja utifrån vad som passar dig. Vi bokar in datum för samtalen och löser allt det praktiska. Sen tar vi det därifrån...

   

  När?

  Jag startar upp nya klienter i mentorskapet varje månad. Jag är redo för dig när du är redo!

   

  I mentorskapet ingår

  • 6 personliga samtal á 60 minuter, bokas in över nio månader
  • Workbooks för eget reflektionsarbete
  • Min bok Ta en paus
  • Tillgång till mina 30 meditationer via en kursportal på nätet
  • Min stöttning och vägledning under de månader vi kommer överens om

  Din investering i dig själv är 9 700 kr

  Givetvis finns möjlighet till delbetalning så tveka inte att fråga.

   

  Praktiskt: det spelar ingen roll var du befinner dig geografiskt. Samtalen sker via telefon eller videolänk. Samtliga tillfällen för samtal bokas in under dagtid. Workbooks för reflektion och eget arbete får du via mail, och meditationer får du tillgång till via en kursportal. Boken skickar jag till dig.

   

  Frågor?

  Funderar du över något?

  Vad vill du ha ut av detta mentorskapet? Av våra kommande samtal?

  Vilket mål har du som du vill att jag stöttar dig i?

  Vilken nytta kan mentorskapet ha för dig?

   

  Tveka inte att höra av dig så bollar jag gärna med dig.

  Jag nås via mail på kontakt@halsainuet.se eller på telefon 0707-38 16 26

  Bubblar det till i dig? Säger magkänslan jaaaa? Då är det dig jag vill träffa och arbeta med.

   

  Vad händer när jag anmält mig?

  • Du anmäler dig via formuläret nedan. 
  • Jag kontaktar dig med bekräftelse på din plats samt datum för uppstart.
  • Du får ett uppstartsmail med förslag på datum för våra samtal.
  • Vi bokar in första samtalet och sen är vi igång. 

   

  Läskigt? Det är helt ok! Jag är med dig hela vägen.

 • "Är jättenöjd att jag tog steget och kontaktade dig.
  Upplägget har varit enkelt att ta till sig.
  Intressanta samtal, intressant hur du kontrade med frågor som gjorde att jag fick tänka till.
  Intressant att "se" på saker från ett annat (nytt) håll."
   
  Carina, mentorskap i självledarskap 2021

  All Posts
  ×