• HÄLSA I NUET

  PODDEN

 • FÖR DIG SOM GILLAR ATT LYSSNA

  JAG VET ATT VI TAR TILL OSS INSPIRATION OCH INFORMATION PÅ OLIKA SÄTT

  Det här är för dig som vill lyssna till det jag vill förmedla.

   

  I Hälsa i Nuet Podden får du ta del av insikter, funderingar, lärdom och verktyg för att må bra inifrån och stärka din mentala hälsa. Jag vrider och vänder på perspektiv, pratar om känslor, högkänslighet och allt jag själv lärt mig av att ha gått igenom ett utmattningssyndrom och kommit ut starkare på andra sidan.

  Hör gärna av dig om det är något specifikt du vill att jag ska pratat om i något avsnitt. Eller om du har kommentarer eller funderingar kring något jag pratar om. Varmt välkommen med ditt mail till kontakt@halsainuet.se.

 • LYSSNA HÄR

  Här hittar du podden på iTunes

   

  VAD TYCKER DU OM HÄLSA I NUET PODDEN?
  Skriv gärna en recension om min podd
  1. Gå till Hälsa i Nuet Podden,
  klicka här
  2. Längst ner hittar du "Betyg och recensioner"

  3. Klicka på "Skriv recension"

 • Musiken i podden kommer från

  The Little Things by Scomber (c) copyright 2015 Licensed under a Creative Commons Attribution Noncommercial (3.0) license. http://dig.ccmixter.org/files/scomber/50935 Ft: Loveshadow

  PODDAR JAG HAR FÅTT ÄRAN ATT GÄSTA I

  Rakt in i väggen

  — Rebecca berättar i sin berättelse om att hon längtade efter att få höra att ”det är ok, oavsett vad du upplever” och att ”det kommer att förändras”.

   

  Idag upplever Rebecca att hon kommit ut på andra sidan ett utmattningssyndrom, starkare och som en bättre version av sig själv. I sitt avsnitt vill hon dela med sig av delar hon funnit som funkar bra för henne samt dela sin resa, sin story för att på så sätt inspirera andra. Lyssna här

  Lev ditt drömliv

  Med som gäst i dagens avsnitt har vi Rebecca Hedberg, samtalsterapeut och företagare. Rebecca delar sin bakgrund och historia kring utmattning, att ha "många bollar i luften samtidigt" och vad det kan göra med en människa. Samt, hur vi kan hitta ut, och skapa mer balans och harmoni i livet. Lyssna här.

  All Posts
  ×