•  

   

   

   

   

   

   

 • SEMESTERHJÄLPEN

  Det handlar om att du ska finna sätt att må bra och vara snäll mot dig själv, även under semestern.

  DET ÄR EGENTLIGEN INGEN SKILLNAD

  Semesterhjälpen är fylld av tips, nya perspektiv, möjligheter till nya insikter, frågeställningar och övningar som du kan använda dig av under din semester för att du ska må bra så bra du någonsin kan och verkligen få ut det du vill ha av din ledighet. Egentligen skiljer sig allt detta överhuvudtaget inte från alla de tips och tankar jag förmedlar under resten av året, så egentligen är det här en hela-året-runt-hjälp. Så vad skulle vara bättre än att; samtidigt som att du kan göra det bästa av din sommarledighet, kan du även förbereda dig inför kommande höst.....

   

  Det handlar om dig och att du ska må bra inifrån.

   

  VARFÖR EN SEMESTERHJÄLP

  Det verkar som att många lätt glömmer bort de saker som de mår bra av, som de kanske har som rutin i sin vardag, under sommarmånaderna. Att de prioriterar bort sig själva för alla semestriga saker man gör. Det verkar även finnas en hel del "andra saker" som kommer i spel under semestern som stressar oss. Normer, måsten och borden som vi kanske inte är förberedda på, eller glömmer av från föregående semester. Känner du igen dig?

   

  Tänk om du efter din ledighet skulle kunna känna "mmmm under den här ledigheten har jag verkligen lyssnat på mig själv, förmedlat det till min omgivning och blivit lyssnad på. Jag har blivit mer medveten om de tankeslott jag bygger upp och de hemliga förväntningar jag skapar och hur mycket det påverkar mig. Jag har verkligen påverkat och ökat medvetenheten till hur mycket jag själv kan påverka mitt mående".

   

  Semesterhjälpen har just det syftet. Att få dig att fundera, ifrågasätta och bli mer medveten. Få dig att reflektera över hur du skulle vilja ha det. Få dig att inse vad du kan påverka. Ändra ditt perspektiv och få dig att bli mer medveten om vilka bilder du själv har om hur en semester "ska se ut" och istället äga din semester oavsett situation.

   

  Se Semesterhjälpen som en handbok, som ger dig stöttning i olika situationer.

   

  INNEHÅLL

  Keep it simple

  Bli nu inte överrumplad och tro att du "måste" gå igenom allt. Nejnej - se innehållet i hjälpen mer som en stöttning för dig. Som finns där för dig att ta del av när du känner att du behöver. Just där och då.

   

  DU FÅR

  10 matnyttiga filmsekvenser

  Semesterhjälpen är full av matnyttiga reflektioner, tankar och verktyg uppdelat i tio olika filmsekvenser. Allt material finns samlat i din privata medlemsportal som du registrerar dig för i samband med att du genomför investeringen i hjälpen.

   

  1. Inledning - Hur du kan använda dig av din hjälp 

  2. Semestern är här - Hur går du in i din semester, vad kan du påverka här?

  3.Du har ett val - Tänk om du kan välja mer än du tror?

  4.Förväntningar - Hur kan du hantera och arbeta med egna och andras förväntningar?

  5.Sommarstress - Ja, det finns det med, men vad handlar det om egentligen?

  6.Tankarnas kraft - Tänk om du kan påverka mer än du tror?

  7.Fokus - Vilket fokus vill du ha i sommar?

  8.Skapa dina dagar - Ta kommandot över dina dagar.

  9.Dina behov - Du är viktig, vilken person vill du vara för de i din omgivning och DIG SJÄLV?

  10.Aktiv återhämtning - Vad innebär det?

   

  DU FÅR

  5 lyssnarövningar (obs dessa går även att ladda ner)

  Utöver de tio filmsekvenserna får du även fem stycken olika lyssnarövningar, meditationer, som du kan använda när du känner att du vill eller behöver. Dessa övningar hjälper dig att landa, vara ok med det som är och utifrån det sen gå vidare med en annan medvetenhet. Övningarna har olika fokus, såsom "ta en paus", "skapa din dag" "vid overload", och kopplas ihop med var och en av de filmsekvenser du har i din hjälp.

   

  Du har även möjlighet att ladda ner dessa lyssnarövningar så du kan ta del av dem när du vill även i framtiden.

   

  DU FÅR

  Vackra pdf:er för att hjälpa dig vidare

  Att reflektera över hur du fungerar, vad du är medveten om samt ifrågasätta det du upptäcker, "är det här rätt för mig, måste det vara så här?" är både utvecklande och leder dig vidare mot så som du skulle vilja ha det. Inte bara under din ledighet utan även i ditt liv. Att skriva ner det du blir medveten om är ett bra knep för att kunna göra det till verklighet. Ihop med varje filmsekvens finner du en pdf som du enkelt laddar ner från din medlemsportal, fyllda med reflektionsfrågor, minnesvärda meningar och möjligheter för dig att själv skriva ner vad du kommer fram till.

   

  DU FÅR

  Ta del av gemenskap med andra i diskussionsforum

  I diskussionsforum under varje filmsekvens kan du kommentera och dela upplevelser och erfarenheter med andra som också har tagit del av filmsekvensen. Här kan du även ställa frågor om något kommer upp längs med vägen. Du kanske inte är ensam i dina funderingar.

   

  Lättillgängligt

  Du tar smidigt del av Semesterhjälpen oavsett var du befinner dig via din medlemsportal som du registrerar dig för i samband med din investering i dig själv. Du kan sen ladda ner lyssnarövningarna och använda dessa även när du vill.

   

  Psst som jag skrev ovan så är Semesterhjälpen även fantastiskt bra för att förbereda dig för att du ska må ditt bästa jag även i höst och under resten av året.

   

  ALLT DET HÄR FÅR DU FÖR ENDAST

  495 kr

   

  SE DET SOM EN INVESTERING I DIG SJÄLV, SOM EN DEL AV DIN SEMESTER OCH HJÄLP INFÖR HÖSTEN OCH RESTEN AV ÅRET

  Det enda du behöver göra för att ta del av alla godbitar ovan är att registrera dig för ditt framtida konto på din medlemsportal, samt genomföra köpet så är Semesterhjälpen din.

  Må bra i sommar. Det här är en investering i dig själv. En massa matnyttiga tips och inspiration för att du ska kunna ha fokus på det som är viktigt för dig i sommar, och kanske till och med för resten av ditt liv.

   

  Alltsammans får du för endast 495 kr - och då ingår även de nerladdningsbara lyssnarövningarna.

  JAG VILL INVESTERA I

  MIG SJÄLV

  Genom att köpa Semesterhjälpen godkänner jag att jag blir tillagd i Hälsa i Nuets e-postlista och att jag har läst och godkänt Hälsa i Nuets integritetspolicy

   Har du frågor om Semesterhjälpen är du välkommen att höra av dig till

   kontakt@halsainuet.se

   Du har obegränsad tillgång av Semesterhjälpen, men Hälsa i Nuet förbehåller sig rätten att avsluta tillgängligheten pga eventuella tekniska förändringar av medlemsplattformen i framtiden. Du kommer i sådana fall att få ett mail i god tid innan förändringen sker. Du har dock med säkerhet tillgång till din hjälp under hela 2019.

   All Posts
   ×