• "Jag har lärt mig att ta det lugnare, acceptera och älska mig själv"

 • TJÄNSTER

  KURSER OCH SAMTAL

  Kurs för högkänsliga i göteborgsområdet

  HÖGKÄNSLIG & VARDAGEN

  KURS PÅ PLATS I KUNGÄLV - KURSSTART 18 MARS

  Känner du av och känner in mycket? Har du fått höra att du inte sak tänka eller känna så mycket? Tänk om det är helt ok att känna allt det du känner? Denna kursen ger dig verktyg som du kan använda dig av i din vardag, insikter och andra perspektiv samt gemenskap med andra med samma personlighetsdrag som du. Tänk om din högkänslighet kan vara en gåva?

   

  LÄS MER OM KURSEN HÄR

  LÄS MER OM HÖGKÄNSLIGHET HÄR

   

  Webbkurs i personlig utveckling

  STÄRK DIG SJÄLV - KURS I PERSONLIG UTVECKLING

  WEBBKURS

  Längtar du efter att vara mer sann mot dig själv? Utgå från det om är viktigast i ditt liv när du gör beslut, stora som små? Skapa en grund gentemot dig själv, en mer sann och vänligare grund? Vill du vara snällare mot dig själv och vara mer av den person du längtar efter att vara? Tänk om du kan påverka mycket mer än du tror? Du arbetar på egen hand via en kursportal - kursstart i samband med anmälan och betalning.

   

  LÄS MER HÄR

   

  Samtalsterapi för högkänsliga, coaching för högkänsliga, i Kungälv utanför Göteborg. eller via telefon

  SAMTALSTERAPI / COACHING

  JAG TAR LÖPANDE EMOT NYA KLIENTER,

  VIA TELEFON ELLER PÅ PLATS I CENTRALA KUNGÄLV

  VARJE SAMTALSTILLFÄLLE ÄR 60 MIN MED FOKUS PÅ DIG

  "Rebecca som HSP-terapeut förmedlar en trygghet och ett lugn. Tillsammans med henne vågar jag möta mina obehagliga tankar och känslor på ett sätt som är förlösande. Efter våra samtal har jag känt mig så mycket lättare. Jag är så tacksam att jag hittat Rebecca!" Jenny

   

  "Du är så behaglig att prata med, klok, inkännande, fick mig att slappna av och lyssna inåt. Du gör verkligen skillnad och kommer att göra det för många, det är jag helt övertygad om." Josefine Henriksson

   

  LÄS MER HÄR

  Rehabprogram för utmattade

  REHABPROGRAMMET FÖR UTMATTADE

  REHABPROGRAM PÅ PLATS I KÅLLTORP, GÖTEBORG

  NY GRUPP STARTAR IGÅNG 29 JANUARI

  För dig som är, eller har varit sjukskriven på grund av stress finns nu detta unika rehabprogram som syftar till att du ska återfå din tilltro till dig själv. Vi arbetar med kroppsterapi och samtal bland annat. I samarbete med Älska vara nu.

   

  LÄS MER HÄR

  All Posts
  ×