• "Jag har lärt mig att ta det lugnare, acceptera och älska mig själv"

 • TJÄNSTER

 • MINDFULNESS

  mindfulnesskurs Kungälv nära Göteborg

  MINDFULNESSKURS

  NYA KURSDATUM INFÖR VÅREN

  Lär dig förhålla dig till din vardag, till dina tankar och dina känslor. Vi arbetar med vår medvetenhet och för att se verkligheten som den är oavsett dåliga eller bra perioder i livet.

   

  Nytt för våren: mindfulnesskurs online.

  LÄS MER HÄR

  mindfulness coaching Kungälv nära Göteborg

  MINDFULNESS BARA FÖR DIG - COACHING

  BOKA DIN TID

  Jag ger dig individuell guidning i mindfulness. Vi startar där du vill, utifrån där du är idag och fördjupar oss i det du vill ha hjälp med. Vi ses antingen face-to-face i Kungälv eller via video-konferens, du bestämmer det som passar dig.

  LÄS MER HÄR

 • STRESSHANTERING

  stresshantering coaching Kungälv nära Göteborg

  STÄRK DIG SJÄLV - KURS

  WEBKURS

  Stresshantering börjar, som jag ser det, om viljan att ta hand om sig själv. I den här webb-baserade kursen får du verktyg till att lyfta dig själv, öka medkänslan till dig själv och välja mer vad DU vill ha i livet. I "Stärk dig själv" arbetar du på egen hand med att stärka din självkänsla och dig själv inifrån. Tänk om det är möjligt?

  LÄS MER HÄR

   

  stresshantering coaching Kungälv nära Göteborg

  STRESSHANTERING - COACHING

  BOKA DIN TID

  Jag bidrar med allt det jag har lärt mig från att ha varit utbränd och hittat en väg där jag mår bra. Med hjälp av samtal och övningar arbetar vi tillsammans med att förändra ditt perspektiv, sänka din upplevda stress så att du kan börja kunna andas lite friare.

  LÄS MER HÄR

 • HÖGKÄNSLIGHET

  högkänslighets-terapi HSP-terapi

  HSP-TERAPI

  JAG SÖKER TESTKLIENTER MEDAN JAG UTBILDAR MIG TILL HSP-TERAPEUT

  Vi samtalar om det du känner att du står inför just nu. Jag vägleder utifrån det jag lär mig under min utbildning. HSP-terapi tar dig direkt till kärnan och låter dig utforska livet ur helt nya synvinklar.

  BOKA DIN TID ELLER MAILA MIG OM DU VILL VETA MER

 • FÖRETAGSTJÄNSTER

  Må bra som entreprenör, det handlar om människan bakom

  ENTREPRENÖRS-PROGRAMMET

  EN INVESTERING I DIG SJÄLV SOM EGENFÖRETAGARE

  Du är ditt företag, och ditt varumärke är oftast du själv. Du har många roller och sitter kanske inte helt sällan ensam vid alla beslut du behöver ta. Du skapar och utvecklar på egen hand. Kort sagt, det är du som bestämmer. Underbart för det mesta, för du har ju ändå valt att driva eget, vara din egen chef. Men det kan också innebära att ingen har koll på dig, hur du mår och hur du arbetar för att driva din verksamhet framåt på ett effektivt sätt, med fokus och närvaro.

   

  Det är här ENTREPRENÖRS-PROGRAMMET kommer in.

  LÄS MER HÄR

   

  All Posts
  ×