• "Jag har lärt mig att ta det lugnare, acceptera och älska mig själv"

 • TJÄNSTER

  mindfulnesskurs Kungälv nära Göteborg

  MINDFULNESSKURSER

  LÖPANDE KURSSTARTER

  Lär dig förhålla dig till din vardag, till dina tankar och dina känslor. Vi arbetar med vår medvetenhet och för att se verkligheten som den är oavsett dåliga eller bra perioder i livet. Kurserna är både på plats i Kungälv och online.

   

  LÄS MER HÄR

  Webbkurs i personlig utveckling

  STÄRK DIG SJÄLV - KURS I PERSONLIG UTVECKLING

  WEBBKURS

  Längtar du efter att vara mer sann mot dig själv? Utgå från det om är viktigast i ditt liv när du gör beslut, stora som små? Längtar du efter att leva mer i ditt liv och inte bara klara av dagarna? Hur skulle det kännas att göra något åt det? Lära dig hur du kan göra för att påverka det du faktiskt kan påverka? Tänk om det är mycket mer än vad du tror?

   

  LÄS MER HÄR

   

  Webbkurs i personlig utveckling

  INDIVIDUELLT SAMTAL

  STRESSHANTERING

  Jag bidrar med allt det jag har lärt mig från att ha varit utbränd och hittat en väg där jag mår bra. Med hjälp av samtal och övningar arbetar vi tillsammans med att förändra ditt perspektiv, sänka din upplevda stress så att du kan börja kunna andas lite friare.

   

  LÄS MER HÄR

  HSP-TERAPI

  SAMTALSTERAPI

  Samtalsterapi med inriktning på förändringsprocesser, känsloterapi och att vrida och vända på ditt perspektiv till livet. Tänk om livet inte måste vara så som du tror att det är? Tänk om mer är möjligt? Hur skulle det vara att utforska det tillsammans?

  Terapiformen är fördelaktig för högkänsliga personer.

   

  BOKA DIN TID ELLER MAILA MIG OM DU VILL VETA MER

   

  All Posts
  ×