Return to site

Du vackra människa

· Insikter,Utbrändhet

Du vackra, omtänksamma, ansvarsfulla, kärleksfulla, plikttrogna, duktiga person som alltid ställer upp. Som sätter andra före dig själv. Som jobbar så hårt för att få alla att må bra runtomkring dig, för att de ska tycka om dig. Som går igång på att andra upplever dig som duktig på att hålla många bollar i luften.

Du är älskad oavsett vad du gör. De i din omgivning som är värda att ha i ditt liv älskar dig oavsett hur mycket du ställer upp, hur mycket du gör. Annars är de inte värda att ha kvar i ditt liv.

Du vackra fina människa som planerar, genomför, roddar, curlar, aktiverar, inspirerar, tar om hand, när tillåter du någon att ta hand om dig? Om du skulle säga nej eller be om hjälp av någon kanske till och med fina vänner i din omgivning med öppet hjärta skulle erbjuda dig den.

Du starka, kloka, smarta människa som kan allt, klarar allt, är bra på allt, vad skulle hända om du vågade visa dig svag? Vågade visa att inte heller du klarar allt, inte heller du ska klara av allt. Förmodligen skulle ingen tycka sämre om dig för det, utan snarare älska dig mer om du vågade visa att inte heller du är en supermänniska.

Livet handlar om så mycket mer än att ”klara av dagarna”.

Du är fantastisk! Men dina styrkor som du har kan även vara dina svagheter om du inte tar hand om dig själv regelbundet. Ger dig själv återhämtning.

Du vackra, omtänksamma, ansvarsfulla, kärleksfulla, plikttrogna, duktiga, fina, planerande, genomförande, roddande, curlande, aktiverande, inspirerande, omhändertagande, starka, kloka, smarta, bra på allt, klarar allt, fantastiska person! Du behöver också vända din omtänksamhet till dig själv. Ge till dig själv. Ofta.

Kanske insikten inte landar hos dig idag men jag hoppas av hela mitt hjärta att du väljer att lyssna på den när den landar. Att du tar till dig insikten om att även du är värdefull och fantastisk och värd att tas om hand.

broken image
Att dela är omtanke

Det här kan vara just vad någon av dina vänner behöver läsa idag. Att dela är omtanke! Du delar enkelt texten med hjälp av sociala medier-knapparna längre ner på sidan.