Return to site

Du har ett val

· Utbrändhet,Personlig utveckling,Insikter

Under de två senaste veckorna har du fått följa med under #intevärtdet där jag har beskrivit sanningen, som jag ser den, ibland provocerat (jag vet) samt berättat mitt perspektiv utifrån att ha upplevt utmattningssyndrom på första parkett. Utifrån gensvaret att döma är det här ett ämne som berör och påverkar många.

Tack för all stöttning och all delning av mina inlägg – det behövs. Kanske vi tillsammans kan hjälpa någon att stanna upp i tid.

Ibland behöver man smeka medhårs, ibland ta till piskan för att få fram sitt budskap a'la #intevärtdet. Men jag är, om jag ska vara helt ärlig, inte helt bekväm i att vara ”the bad cop”. Det har fungerat en stund under tiden med #intevärtdet, men det är inte där jag vill ha mitt totalfokus. Inte heller är det så jag vill framställa mig. Jag är en ganska snäll och medkännande person, om jag får säga det själv. Jag tror att ni som känner mig håller med.

All negativitet (läs fördjupning ner i utmattningssyndromshålet) tynger ner mig och det är dags att välja för mig. Välja den jag är nu och erbjuda all den kunskap jag har att erbjuda nu.

Jag vill lyfta, inspirera och hjälpa människor som vill göra förändringar.

Jag vill vägleda, coacha och lära de människor som vill göra förändringar det jag har lärt mig och se dem gå vidare på egen hand – bli de bästa människorna de kan utifrån sina förutsättningar. Gå framåt.

Jag har med mig mina erfarenheter, de är en del av mig, men jag väljer att gå vidare. Släppa taget om personifieringen av utmattningssyndromet. För jag vill verka med en positivare anda, en känsla av lätthet i stället för tyngd.

.

Du har ett val

Under #duharettval kommer jag under februari att komma med tips, idéer och knep som jag själv har hittat på olika sätt och som hjälper mig i min vardag. Jag hoppas att du hänger med och hjälper mig att sprida vidare även dessa. Tillsammans kan vi göra skillnad.

broken image

Nu vill jag komma ut till din arbetsplats

Det är på vår arbetsplats vi spenderar större delen av vår vakna tid - det är här vi behöver jobba på förändringar. Jag hjälper dig gärna!

Är du arbetsgivare/eller arbetstagare i beslutsfattning och vill ha hjälp och inspiration till hur man kan sänka den upplevda stressnivån på ditt företag? Vi kan tillsammans arbeta för ett företagsklimat med friskare, gladare och mer produktiv och kreativ personal. Jag kommer gärna ut på din arbetsplats och föreläser eller håller i kurser. Kontakta mig för mer information om hur jag arbetar.

Att dela är omtanke

Det här kan vara just vad någon av dina vänner behöver läsa idag. Att dela är omtanke! Du delar enkelt texten med hjälp av sociala medier-knapparna längre ner på sidan