Return to site

Jag väljer lätthet och glädje

· Personlig utveckling

Jag vill leva mitt liv i lätthet och glädje. Jag vill skapa mer lätthet och glädje i mina dagar. Jag vill driva min verksamhet med lätthet och utifrån glädje.

Vad betyder det här?

Vad betyder det för dig? Vilka tankar får du när du läser det jag skrev ovan? Pirrar det till i ditt hjärta av en längtan till samma sak? Då kommer mer för dig längre ner.

Somliga personer blir provocerade av det. ”Vaddå, ska du alltid bara göra saker som är roliga, vissa saker måste man ju faktiskt göra”. ”Vaddå, ska du bara ligga på soffan då eller?” ”Det måste ju vara jobbigt att jobba”.

Nej, jag kommer inte alls göra ingenting, bara ligga på soffan och sluta arbeta, snarare tvärtom. Genom att ha lätthet och glädje som riktning i mina dagar orkar jag så mycket mer än när jag desperat försökte hålla nån sort ”BALANS”.

Låt mig förklara mig...

Att göra saker utifrån vad som känns lätt gör att jag har en annan inställning till vad jag gör. Jag väljer att göra de med en lätthet istället. Jag väljer att göra måsten men jag ser dem inte som måsten. Utan att jag faktiskt har ett val. Kanske kan det betyda att jag väljer att inte göra en sak en dag eller just där och då men att jag kan välja att göra den med en lätthet efter en stund, eller en annan dag.

Lätthet betyder inte nödvändigtvis det enklaste sättet. Men det som känns lätt i mig, i magen,

energimässigt i min kropp. Det lätta kan vara något läskigt som jag aldrig har gjort förut men som jag ändå känner att jag vill göra för det känns lätt. Det lätta kan förekommas av en hel del ”hinder” eller saker som gör att det tar längre tid än vad jag tänkt, eller är krångligare än vad jag vill, men det är fortfarande det som är lätt energimässigt.

Lätthet för mig innebär också ett ok, att det är ok att ta hand om sig själv, det är ok att må dåligt ibland och vara glad ibland. Det är ok att känna allt. Känna hela mig. För det är ju hela jag, och det känns lätt, istället för att inte vilja erkänna för mig själv att jag inte ska känna det och det och det, utan att även det är en del av mig.

Med lätthet.

broken image

Pirrar det i ditt system att läsa det här? Vill du också leva utifrån en lätthet i stället för att ”klara av dina dagar”, eller kämpa igenom livet? Då tycker jag att du ska höra av dig till mig. Kanske individuella samtalstillfällen skulle kännas helt rätt för dig? Via telefon eller IRL på plats i Kungälv. Vill du veta mer? Kontakta mig på kontakt@halsainuet.se.

Jag vill skapa glädje i mitt liv och ta emot glädje. Glädje för mig innebär att välja uftifrån det som känns viktigast för mig, utifrån vad som känns äkta och sant för mig. Att utgå ifrån det som verkligen betyder något. Tänk om jag kan ligga på min dödsbädd när jag är xxx antal år och känna att jag har utgått ifrån det som är viktigast för mig i olika beslut i mina dagar. Det hade varit häftigt på riktigt. Och det är det jag arbetar mot. Och jag lär mig mer varje dag.

broken image

Längtar du efter att ta reda på vad som är viktigast för dig? Börja ta dina beslut utifrån ett sannare jag, ett sannare du, utifrån det som är viktigt för dig? Jag kan hjälpa dig att hitta det du söker, det du längtar efter och sen gå vidare därifrån. Allt du behöver göra är att boka in en tid för samtal. Samtalet sker via telefon eller på plats i Kungälv där jag har min mottagning. Du är välkommen att höra av dig till kontakt@halsainuet.se.

Jag brinner för att arbeta med personer som längtar efter en förändring, som känner att vardagen inte är riktigt som du tänkt dig, som du skulle vilja. Du som känner att det ”måste finnas nåt mer i livet”. Det är dig jag vill vägleda. Vi utgår ifrån dig och jag finns med dig som stöttning och guide längs med vägen. Är du redo att ändra på ditt perspektiv?

broken image