Return to site

Är du redo att ta dig an december?

· Personlig utveckling

November är en lugnare månad i hemmet Hedberg. Oktober är en kalasmånad med många som fyller år samtidigt och allt vad det innebär. December är, ja, du vet vad december är......Så november blir en mellanmånad med en möjlighet att landa och att ladda om. November har blivit en månad som jag uppskattar mer och mer från att ha varit en mörk och tråkig, regnig "bara klara sig igenom-månad" till att vara en månad jag uppskattar mer och mer. Den får gärna vara några dagar längre, enligt mig.

För sen drar det igång igen, med allt som måste fixas, lösas, handlas, slås in, syltas, lagas, ordnas, bestämmas, förväntas.

Eller måste det vara så?

Ta ett steg tillbaka. Backa lite. Ta några andetag. Hur skulle du vilja att december blev? Hur skulle du vilja känna? Vilken inställning skulle du vilja ha? Hur skulle du vilja må?

Har du ens funderat över hur du skulle vilja ha det i december och i jul?

Tänk om du skulle ta och göra det här och nu?

Det betyder inte nödvändigtvis att det blir precis så som du vill, och det är ok. Men tänk om det någonstans ändå börjar med att du behöver veta hur DU skulle vilja ha det. För att kunna påverka, skapa förändringar och faktiskt kunna uttrycka DINA behov behöver DU veta hur du vill ha det.

Jag blev medveten om att jag inte visste själv hur jag skulle vilja ha december och julen utan att jag i min tankevärld bara gick in med inställningen att "nu kommer december, hmmm, jag då måste jag....."

varje gång du sätter ett "måste" framför något, ta en funderare med dig själv och välj medvetet hur du vill göra och var medveten om varför du väljer det du gör.

PAusa inför julen - julkalender

Vill du sen vara extra snäll mot dig själv i december och inför jul så är du välkommen att delta och sprida vidare min julkalender på Facebook där jag varje dag mellan 1 till 24 december kommer dela med mig av tips och små möjligheter för dig att pausa varje dag. Pausa för att återhämta dig, pausa för att få mer energi, pausa för ökat fokus och ett klarare mindset. Vill du vara med så är det helt gratis och du anmäler dig genom att klicka på någon av bilderna ovan eller nedan. Eller här på länken.

Julkalender pausa inför julen 2018

Vill du få ännu fler tips och tankar från mig nu så här inför december för att luttra dig själv ännu mer så har du lite här nedan från tidigare blogginlägg. Bara att gotta ner sig i.

Allt jag önskar är att du är medveten om dina val och att du vet varför du gör det du gör även i december månad. Och att du kanske även kan välja att må bra och känna dig lugn i ditt görande.

Allt gott till dig, men du vi hörs även mer innan jul!

varm kram

Rebecca