Return to site

Högkänslig och att våga skapa

· Högkänslighet

Tänk om din högkänslighet är din superpower, och att du kan använda ditt medfödda personlighetsdrag till något fantastiskt. Tänk om det till och med är menat att du ska göra det och det är därför du har fått alla de delar som är du.

Många högkänsliga personer går runt och gör sig fel för att de känner för mycket, tänker för mycket, passar inte in, vet inte hur de ska föra sig i sociala sammanhang - för att de känner ju in mer än vad som yttras högt, och hur ska man tolka allt. Hur ska man vara för att passa in?

Tänk om du inte behöver rätta in dig i något fack, tänk om du inte behöver definiera dig eller förklara dig. Tänk om det är ok att du bara är du. Tänk om du är fantastisk redan som du är.

Att våga vara allt man är och så stor som man verkligen är kan vara något av det läskigaste som finns. Att våga ta emot allt det man är menad att ta emot. Låter det flummigt? Kanske och tycker du det så kanske detta inte är blogginlägget för dig. Men känner du att det pirrar till någonstans i dig för du vet att det finns något mer, då är det här blogginlägget just till dig.

Jag tror att det finns mer, mer att ta emot. Jag inte bara tror jag är medveten om det och det finns där att ta för sig av bara du vågar. Vågar vara villig att ta emot.

Scaaaaary! Jag vet.

För man vet ju inte exakt vad det är. Men tänk om du inte behöver veta utan bara kan lita till din intuition, det du redan vet. Lita till den där magkänslan som säger att ”det måste finnas något mer” eller kanske till och med det FINNS något mer.

Det kan vara så att du är medveten om hur du vill att ett förhållande ska vara, hur en arbetsplats eller ett jobb ska vara, men inte upplevt det än. Det betyder ju inte att det inte går att skapa.

Tänk den personen som var medveten om att vi människor också borde kunna flyga innan flygplan fanns. Tänk sen hur många det måste ha varit som tyckte den personen var helt idiotisk som ville ge sig på att göra något sådant, man ska ju vara på marken. Så är det ju bara. Tänk om den personen också hade stannat där och trott på de andra personerna och inte följt sin övertygelse, sin medvetenhet.

Det är en svindlande tanke hur mycket som har skapats av oss människor som inte har funnits innan och jag vill tro att det någonstans började med att det var någon eller några som såg ”något mer” och vågad gå åt det hållet, skapa det.

Tänk om även du som högkänslig kan göra det; våga gå efter din magkänsla, din intuition, det du bara vet och skapa det du vill ha för dig själv.

broken image

VILL DU VARA MIN TEST-KLIENT?

Under tiden jag utbildar mig till HSP-terapeut behöver jag test-klienter. Är du högkänslig och vill vända på perspektivet? Våga gå mer efter vad du känner borde finnas.

Hör av dig till mig, just nu bokar jag in samtal för december månad. Priset för 3 tillfällen är just nu 1 500 kr och varje tillfälle är 60 minuter. Samtalen genomförs på plats i Kungälv alternativ alldeles utmärkt via telefon.

Hör av dig till mig på kontakt@halsainuet.se om du vill vara min test.klient.