Return to site

Gör du ingen förändring kommer ingen förändring att ske

· Personlig utveckling

Gör du ingen förändring kommer ingen förändring att ske.

Gå inte runt och känn dig stressad, må dåligt, vilja ha något annat än det du har i ditt liv utan att göra något åt det. Det är inte värt det - någonsin. Livet ska inte bara klaras av, det ska levas.

Jag riktar mig till dig som vill göra förändringar för att må bättre. Du som vill påverka ditt liv och faktiskt göra förändringar för att välja mer för dig själv. Du som vill förändra men som inte riktigt vet vart du ska börja.

Jag förväntar mig inte att du ska gå igång och göra allt som jag tar upp, jag säger inte heller att det jag skriver är rätt för dig. Min förhoppning ligger i att du ska bli inspirerad att starta någonstans. Hitta något som passar för dig där du befinner dig just nu i livet. Att jag kan så ett frö. Sen är det upp till dig att vattna och driva upp det där fröet till en del av dig.

Under februari månad har jag haft ett fokus på att via sociala medier dela med mig av förändringar jag själv har gjort, förändringar jag själv arbetar med regelbundet, ge tips, idéer och pepp. Du hittar dessa inlägg på Instagram som @halsaunuet och på Facebook om du vill inspireras. Läs även tidigare inlägg här i bloggen;

Gör du inga förändringar kommer ingen förändring att ske.

Förändring skapar förändring. Det spelar ingen roll om det är en liten eller stor förändring du gör. Om du vill att någonting ska bli annorlunda i ditt liv måste DU GÖRA en förändring annars så händer ingenting. Du förblir kvar på samma plats där du är, den platsen där du kanske mår dåligt och där du längtar efter något annat.

Var även realistisk till vad du orkar och hinner med. Börja hellre smått, se till att den förändringen sitter och är stabil INNAN du går vidare med nästa sak. Att totalförändra sitt liv brukar sällan hålla, men om du gör en liten förändring i taget så är chansen större att det går bra för dig. Det är ju det vi vill.

Så vad kan du göra redan i dag? Har du något du längtar efter? Gör det!

Säg att du har gjort en förändring i ditt liv. Du har börjat med något nytt, eller gör något på ett annorlunda sätt. Fantastiskt!!! Fira dig själv och klappa dig själv på axeln, du är på väg. Nu börjar arbetet med att orka hålla i din förändring. Lär känna dig själv; vad är det du ofta faller på? Hur kan du göra för att inte trilla dit igen? Hur kan du göra din förändring så viktigt så att, att INTE göra det regelbundet är inte ett alternativ? Det här är viktigt och det som kommer att påverka om du orkar hålla i din förändring eller inte.

Gör det hållbart. Skapa vanor. Det tar tid, men vet du, det är ok och det är värt det.

Ha ditt mål framför dig. Ditt varför. Anledningen till att du vill göra förändringen.

broken image

Slutligen: våga släppa taget om dina hinder och dina rädslor och utmana dig själv. Det kanske går bättre än du tror.

Det hade varit otroligt spännande och roligt om du ville berätta om det är något du inspirerats av, något frö som har såtts i dig och om du har börjat driva upp det och hur det har gått. Skicka mig gärna ett mail om du vill. Jag vill gärna veta, och även inspireras av dig!

Varmt lycka till!

Att dela är omtanke

Det här kan vara just vad någon av dina vänner behöver läsa idag. Att dela är omtanke! Du delar enkelt texten med hjälp av sociala medier-knapparna längre ner på sidan