Return to site

Sitter du i förarsätet i ditt liv?

Sitter du i förarsätet i ditt liv?

Eller är du en av passagerarna eller ligger du i bagaget?

Sitter du just nu i baksätet och bara längtar efter att köra?

Kör du men du har ingen aning om vart du är på väg utan kör på måfå?

Sitter du i framsätet men på passagerarsätet och tar över ratten lite då och då?

Oavsett var du är, är du medveten om det? Hur skulle du vilja att det var?

Den frågan är otroligt kraftfull;

”HUR SKULLE DU VILJA ATT DET VAR?”

Det kan vara så att du känner en längtan efter att köra, bestämma, välja själv, göra annat, göra mer, vara bättre, men du vet inte hur eller åt vilket håll. Det kan vara så att du endast är medveten om att det som är just nu, som du kallar ditt liv, inte funkar för dig, du är på en plats där du inte mår bra. Det kan vara så att du är så rädd för det okända att du hellre väljer att vara kvar i all skit du har runtomkring dig, för där är du ändå säker.

Då kan frågan ta dig vidare.

Den öppnar upp en riktning, en möjlighet, öppnar upp för val så att du kan välja, det skapar rörelse åt något håll. Egentligen spelar det ingen jätteroll där och då exakt vad det är du väljer, bara du väljer något. För valet för dig vidare. Framåt. Du håller dig i rörelse och i rörelsen finns det möjligheter.

Det är när vi skapar murar runtomkring oss, murar i form av måsten, ”det går inte”-tankar mm som vi stannar upp och där är det svårt att skapa något nytt.

Så ställ dig frågan.

Svaret som kanske kommer till dig ger dig ett annat perspektiv. Får dig att öppna upp din blick och lyfta på ditt huvud och se att det finns andra möjligheter. Kanske känns det som de är omöjliga just nu, att det ligger otroligt långt fram just nu, men det finns ändå val.

Det är ok.

Svaren som kommer hjälper dig att skapa rörelse, hjälper dig att gå vidare, ta andra beslut, välja annorlunda, tänka annorlunda.

Läskigt?

Ja, det kan det vara, och vet du? Det är ok. Det är läskigt med förändring och det är ok. Det är ok att känna sig rädd. Men vet du vad mer? Det är när det känns extra läskigt och obehagligt som även de största positiva förändringarna sker.

Och en tanke till! Bara för att du väljer något en gång, ställer dig frågan en gång och kanske agerar på den och går åt en riktning, så betyder det inte att du inte kan välja igen. Och igen. Och igen. Valet du gör leder dig bara vidare åt en riktning, och riktningen kan alltid ändras och det är ok.

Så: ”hur skulle du vilja att det var?”

broken image

IBLAND BEHÖVER MAN HJÄLP PÅ VÄGEN FÖR DET KAN VARA SVÅRT ATT FINNA SIN RIKTNING PÅ EGEN HAND.

Kanske behöver du någon som hjälper dig att ta ut riktningen?

Kanske behöver du någon som pushar dig eller stöttar dig längs med vägen när det är läskigt?

Kanske behöver du någon vid din sida som vet vad det handlar om för hon har gått igenom samma sak själv och vet hur det kan vara?

Här kommer 3 gåvor till dig, om du väljer att ta emot dem:

MINDFULNESSKURS

23 januari startar jag nästa mindfulnesskurs i Kungälv. Att gå en mindfulnesskurs ser jag som en otrolig start till något som kan komma att förändra ditt liv om du vill förändra din syn på din vardag, hur du förhåller dig till dina tankar och dina känslor samt om du vill sänka din upplevda stressnivå och börja leva livet mer. Här har du all information du behöver. Anmäl dig på en gång om du känner att det här är verkligen något för dig. Platserna är begränsade till 8 personer i gruppen och de börjar redan fyllas.

HSP-terapi

Jag söker kontinuerligt efter klienter som vill skapa en förändring i sitt liv men som kanske av olika anledningar känner att man sitter fast. Detta är en terapi-form som passar högkänsliga personer utmärkt då den tar dig snabbt till kärnan och med hjälp av kraftfulla verktyg skapar möjligheter att ta dig vidare. Vi arbetar med känslohantering och att vrida och vända på ditt perspektiv. Just nu har jag paketpris på 3 tillfällen á 60 minuter för 1500:-. Maila mig gärna direkt om du är intresserad av att boka in ditt första tillfälle redan i slutet av januari. Efter januari höjer jag mina priser.

MENTAL HÄLSA

EN GUIDE FÖR MENTAL HÄLSA OCH ATT MÅ BRA INIFRÅN

I guiden ”DET LILLA” har jag samlat alla mina guldkorn. Det är en gratisguide till dig som du enkelt laddar ner här. Det är en guide för mental hälsa och för att du ska må så bra du bara kan inifrån. Ta del av tips och funderingar som jag har samlat på mig som funkar bra för mig, kanske funkar de bra även för dig?

broken image

INFÖR VÅREN 2019

Slutligen vill jag hinta om vad som kommer att komma under våren 2019

Inom kort kommer jag presentera en möjlighet för dig att ta del av ännu mer kunskap när du vill och varifrån du än befinner dig. Det kommer att ge dig en möjlighet att skapa en medvetenhet kring dina egna måsten och hinder du bygger upp för dig själv. Börja skapa en omgivning kring dig själv där du är föraren i ditt liv och tar beslut utifrån en värdegrund där du är sann mot dig själv. Inom kort kommer det komma mer information. Är du intresserad av att veta mer redan nu maila mig gärna.

För dig som är entreprenör

Under våren 2019 startar jag upp mitt entreprenörsprogram. För dig som, liksom jag, är egenföretagare och entreprenör och kanske sitter ensam på din kammare och skapar och vill må så bra du någonsin kan i den rollen. Tillsammans i grupp med andra entreprenörer tar du del av övningar, utmaningar, tips, samtal, coaching allt för att du ska lyckas så bra du kan med din verksamhet. Maila mig redan nu om det låter intressant för dig.