Return to site

Skapandet

· Allmänt

Skapandet

Jag har kommit fram till att jag älskar skapandet, det insprierar mig otroligt mycket. I det här fallet är det skapandet av min sida; www.halsainuet.se, och nu även den här bloggen. Jag hade glömt hur mycket jag tyckte om det, att skapa.

Jag har en bild i mitt sinne, dit jag vill, en dröm eller en riktning. Sakta, sakta har det skapats även rent fysiskt i "social media"-form, med hemsida och med mina inlägg på Facebook (som Hälsa i Nuet, så besök mig gärna där). Länge, länge var jag skeptisk eller rädd om jag gjorde rätt. Hur mycket ska man skriva om, hur personlig ska jag vara? Vågar jag vara?

Jag tog ett beslut till slut att vill jag hjälpa andra att må bra och inte hamna där jag har varit så måste jag även dela med mig om vad jag har varit med om och hur jag mår. Jag måste våga vara personlig och bjuda på mig själv. Annars kan jag inte hjälpa fullt ut. Det blev så tydligt för mig. Så självklart. Detta var i samband med att jag började göra mina inlägg på Facebook där jag skriver utifrån hjärtat om det som känns viktigt för mig just nu. Good and bad.

Nu har jag återigen stått vid ett vägskäl där jag frågar mig själv om jag ska fortsätta i Facebook-inläggs-form eller om jag ska gå "över" till att blogga. Inläggen behöver ju egentligen inte ändra i karaktär, så jag vet egentligen inte varför jag tvekar. Men här är jag nu; vid mitt första blogginlägg, som jag till en början inte kommer att dela på Facebook, utan hålla enbart på den här sidan till att börja med. Jag känner att jag får ta det steg för steg så jag själv hänger med.

Jag hoppas att du vill följa med mig på "min resa vidare". Jag skriver om min väg från utmattningssyndrom och vägen vidare. Att hitta en plats där jag kan må bra, stanna upp och få dela det vidare med omgivningen. Jag skriver om mina egna insikter och inspiration jag får. Mitt entreprenörskap med Hälsa i Nuet. Mina kurser jag har som mindfulnessinstruktör och min kommande resa till att även bli yoga-instruktör. Jag skriver om mina tankar och funderingar kring livet och hur man kan bli det bästa av sig själv, som ny-upptäckt HSP-person (högkänslig).

Välkommen att följa med mig vidare.

Varm kram

Bjuder på en bild från min yoga-hörna då jag även har kommit på att jag gillar att skapa vackra miljöer för mig själv.

broken image