• HÄLSA I NUET

  PODDEN

 • FÖR DIG SOM GILLAR ATT LYSSNA

  broken image

  VÄLKOMMEN TILL HÄLSA I NUET PODDEN

  Den här podden är för dig som vill känna lite mer lätthet i din vardag.

   

  Jag vrider och vänder på perspektiv och hoppas att den här podden ska hjälpa dig till att kunna lyfta dig själv och leda dig själv vidare i livet – mot lite mer lätthet.

   

  Hör gärna av dig om det är något specifikt du vill att jag ska pratat om i något avsnitt. Eller om du har kommentarer eller funderingar kring något jag pratar om. Varmt välkommen med ditt mail till kontakt@halsainuet.se.

 • LYSSNA HÄR

  Här hittar du podden på iTunes

  Här hittar du podden på Spotify

   

  VAD TYCKER DU OM HÄLSA I NUET PODDEN?
  Skriv gärna en recension om min podd
  1. Gå till Hälsa i Nuet Podden,
  klicka här
  2. Längst ner hittar du "Betyg och recensioner"

  3. Klicka på "Skriv recension"

 • PODDAR JAG HAR FÅTT ÄRAN ATT GÄSTA I

  broken image

  Rakt in i väggen

  — Rebecca berättar i sin berättelse om att hon längtade efter att få höra att ”det är ok, oavsett vad du upplever” och att ”det kommer att förändras”.

   

  Idag upplever Rebecca att hon kommit ut på andra sidan ett utmattningssyndrom, starkare och som en bättre version av sig själv. I sitt avsnitt vill hon dela med sig av delar hon funnit som funkar bra för henne samt dela sin resa, sin story för att på så sätt inspirera andra. Lyssna här

  broken image

  Lev ditt drömliv

  Med som gäst i dagens avsnitt har vi Rebecca Hedberg, samtalsterapeut och företagare. Rebecca delar sin bakgrund och historia kring utmattning, att ha "många bollar i luften samtidigt" och vad det kan göra med en människa. Samt, hur vi kan hitta ut, och skapa mer balans och harmoni i livet. Lyssna här.