• ALLMÄNNA VILLKOR OCH INTEGRITETSPOLICY

   

  ALLMÄNNA VILLKOR

  Genom att du bokar och köper kurser eller tjänster via Hälsa i Nuet, binder du dig till följande villkor:

  1. Betalning för kurser sker i förskott, eller enligt överenskommelse, via bankgiro. Vill du ha specificerat kvitto på din betalning skickar du ditt namn, ditt företags namn, adress och organisationsnummer i ett e-postmeddelande till kontakt@halsainuet.se. 
  2. Betalning för samtal faktureras och betalas via bankgiro, betalningsvillkor 10 dagar efter att samtalen har bokats, eller enligt överenskommelse. 
  3. Alla bokningar och betalningar av samtal och kurser är bindande. Bokar du en kurs är det är viktigt att du är medveten om att din plats på en bokad kurs är unik och att vi har begränsat antal platser. Vi tar därmed inte emot avanmälningar.  
  4. Ombokning av samtalstid eller dag måste meddelas minst 24 h innan överenskommet datum/tid. Har du inte möjlighet att närvara vid det inbokade samtalet måste du meddela detta minst 24 h innan för att i god tid kunna boka om datumet. Meddelas inte Hälsa i Nuet 24 h innan överenskommen tid kommer du att faktureras för samtalet. 
  5. Vi förbehåller oss rätten att ändra och att ställa in event, föreläsningar och tjänster, ändra på datum och tider på grund av exempelvis sjukdom. Sker detta så meddelas deltagarna/kunderna via uppgiven e-postadress vid dennes bokning.
  6. Hälsa i Nuet ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom, skador, ej uppnådda resultat eller dylikt i samband med deltagande i kurser eller vid köp av tjänster.
  7. Vi sparar den information som du uppger vid anmälan. Om du av någon anledning har problem med detta ber vi dig kontakta oss.
  8. Eventuella tvister sker i svensk rättegång och enligt svensk lag.

  INTEGRITETSPOLICY Ansvar över uppgifter som samlas in

  På Hälsa i Nuet ansvarar jag, Rebecca Hedberg, för insamlandet av uppgifter. Vill du komma i kontakt med mig så nås jag på kontakt@halsainuet.se eller via vanlig post på postadress:

  Rebecca Hedberg / Hälsa i Nuet

  Tjäderstigen 10

  442 33 Kungälv

  Vilka uppgifter samlas in

  Uppgifter om dig samlas in och lagras på följande ställen:

  • e-postadresser och namn i Mailchimp
  • Uppgifter lämnade i formulär på hemsidor vid inledande av samarbeten
  • Uppgifter lämnade i kontaktformulär och/eller kommentarsfält på mina webbplatser
  • Kunduppgifter med namn, adress, organisationsnummer etc i Bokia för fakturering
  • Kunduppgifter med namn, adress när produkter, tjänster eller kurser köps på mina webbplatser och betalas via Stripe
  • Kunduppgifter med namn, adress när produkter, tjänster eller kurser köps på mina webbplatser och betalas via PayPal
  • Kunduppgifter med namn och e-postadress i Mailchimp så att jag kan skicka information om nya lektioner och uppdateringar
  • e-postadresser, förnamn och efternamn i Zoom när personer anmäler sig till möten och webinar. I vissa fall importeras information från Zoom till Mailchimp för att kunna sända relevant information till dig beroende på vilka webinar du deltagit i.

  Alla dess uppgifter samlas in för att jag ska kunna ge dig relevant information inom mina verksamhetsområden som idag i störst utsträckning handlar om kurser och coaching inom HSP-terapi, stresshantering, personlig utveckling och mindfulness. Den informationen kan presenteras som nyhetsbrev, annonser i sociala medier och/eller på event off- eller online.

   

  Jag samlar inte in någon känslig data om dig eller mina kunder. Jag skickar bara information som ska hjälpa dig att inspireras och vilja må bättre i din vardag och i vanliga fall så får du mejl max 2 ggr i månaden. Under de tider på året jag lanserar kan du få mejl oftare. Jag ogillar spam lika mycket som dig. Tack för att du är en del av Hälsa i Nuet med Rebecca.

   

  Vill du inte längre ha mina nyhetsbrev så kan du bara avprenumerera i något av de mejl du redan fått eller så skickar du ett mejl till mig på kontakt@halsainuet.se med den eller de e-postadresser du vill att jag tar bort ur systemet.

   

  Gällande kunder så följer vi bokföringslagens regelverk då detta kräver att vi behåller vissa uppgifter om dig under en längre tid.

  Närhelst du vill kan du begära att få ta del av den data jag har om dig i mina register och även be att få den informationen borttagen. Kontakta mig via kontakt@halsainuet.se med ditt ärende.

   

  Den här webbplatsen använder också cookies för att förbättra din användarupplevelse. Det innefattar också spårnings- och analysverktyg som hanteras av tredje part, såsom Google och Facebook, och där är dessa i enlighet med GDPR ansvariga för insamlandet av informationen.

   

  Senast uppdaterad: augusti 2018 av Rebecca Hedberg, Hälsa i Nuet