Return to site

Jag är redo

· Personlig utveckling

ÄR DU REDO?

Det var min fråga till dig i några av mina inlägg och mail jag har skickat ut det senast.

Hur vet man att man är redo? Det vet man kanske inte om man enbart utgår ifrån tankarnas tyckanden och tänkanden, där man lätt kan fastna i tvivel och komma på en massa väldigt bra anledningar till att man definitivt inte är redo.....just nu. Längre fram kanske, för jag vill, men inte just nu....

Där fastnar även jag.

Magkänslan säger spontant JA, men någonstans på vägen fastnar jag. Precis så var det även när jag fick den starka känslan att jag bör öppna upp anmälan till min webbkurs Stärk dig själv igen.

Min första känsla var att "JA, så klart jag ska göra det".

 

Vad hände sen?

Webbkurs i självledarskap, personlig utveckling

Det är där jag ibland fastnar jag i hur jag borde göra.

Det är där tankarna tar över. Tankarna skapar mycket rätt och fel; det är rätt att göra så här och det blir därmed fel att inte göra så. Där kommer även andras tyckanden in, alltså ”så här gör ju andra” och gör inte jag så så blir det jag väljer fel – ju. För så är det ju. Eller hur? Så går min hjärna i spinn.

Där försöker jag klura ut och tänka ut vad jag ska göra, rent logiskt. Magkänslan har jag glömt någonstans. Du vet den där millisekunden då jag faktiskt egentligen visste exakt vad jag ville.

I det här fallet var det så.

Jag vill bjuda in till webbkursen Stärk dig själv på rätt sätt. För att du ska förstå hur bra den är - om du väljer att ta emot innehållet, hur mycket jag tror på den och för att verkligen få dig att förstå vad det är jag erbjuder.

Här kommer sen tvivlet in. Ska jag, ska jag inte.

Här kommer även mycket värderanden; det finns många rätta sätt i hur man kan göra det. Jag får ju inte göra fel här nu.

Känner du igen dig hur man kan linda in sig i en verklighet som man själv skapar för sig själv?

Kanske till och med utifrån detta inte ta det där beslutet man kände ett stort JA för i början?

Sanningen är ju egentligen att;

Ja, det finns många olika sätt att göra det på. Men det behöver inte betyda att det bara finns ett rätt sätt.

Ja, jag är medveten om alla dessa olika sätt.

Ja, jag kliver in i en verklighet där det finns mycket tyckanden och dömanden, men det är ju inte den enda. Den verkligheten skapas ju av mina tankar. Alltså kan jag ju även välja att kliva ur den och välja det som funkar för mig just där och då. Jag har ju faktiskt ett val i det.

Det här är en sak vi kommer att vrida och vända på i webbkursen Stärk dig själv, dvs hur mycket våra tankar faktiskt påverkar oss. Att börja välja utifrån det som känns rätt för oss själva. Utifrån en värdegrund som du själv skapar.

Det börjar med att öka din medvetenhet till hur du fungerar.

Verkar det spännande, lockande, känner du ett ja inom dig?

Där har du din magkänsla - den jag vill att du ska agera utifrån.

Webbkurs i självledarskap, personlig utveckling

Missa inte din chans att investera i dig själv genom att köpa webbkursen Stärk dig själv

Anmälan är öppen mellan 22-28 juni

Kursen startar igång måndagen den 29 juni

Det var drygt ett år sedan jag lanserade kursen förra gången, vem vet när det bli nästa gång. Missa inte denna möjligheten. Kanske är det precis nu det är rätt i tiden? För dig?

Jag lovar att jag kommer att skicka några mail nu framöver för att påminna dig, jag vet hur lätt man glömmer även om man tänker att man ska....(du får dess mail om du ingår i min mailinglista - gör du det inte så låt mig veta det genom att skicka din mailadress till mig

Hoppas att du har tålamod om det är så att du inte är intresserad. Jag håller i tills dess att kursen startar igång den 29 juni, sen lovar jag att det blir lugnt igen från mig ett tag.

Självklart hoppas jag att du, om du känner det där bubblet i magen, väljer att agera utifrån det och att vi ses i kursportalen framöver.

med värme i värmen

Kram

Rebecca