•  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • STÄRK DIG SJÄLV

  Tänk om du själv kan påverka ditt mående, din livssituation och medkänslan till dig själv?

  Tänk om du, ju mer du ger till dig själv, även kommer kunna ge mer till din omgivning?

  Tänk om det går att stärka dig själv inifrån, bli mer sann mot dig själv och själv skapa ditt liv?

   

  Hur skulle det vara?

   

  VEM ÄR KURSEN FÖR?

  Kursen är för dig som vill vara snällare mot dig själv.

  För dig som vill ta kontrollen över ditt liv och börja välja mer för dig genom självledarskap.

  För dig som vill skapa ett liv baserat på vad som är viktigt för DIG.

   

  VAD HANDLAR KURSEN OM?

  STÄRK DIG SJÄLV är en webbkurs med fokus på DIG,

  DIN mentala hälsa och att

  DU ska må så bra du kan inifrån.

   

  I kursen arbetar du på egen hand med din självkänsla, din själv-medkänsla och att skapa ett liv du vill ha. Genom övningar och reflektioner får du hjälp att utgå ifrån vad som är mest värdefullt för dig för att du ska kunna vara mer sann och genuin mot dig själv. Med den grunden går du sen vidare och lär dig att skapa ditt liv så som du vill ha det utifrån dina värdegrunder - mer sann mot dig själv.

   

   

  Webkurs i personlig utveckling

  GENOM ÖVNINGAR OCH EGEN-REFLEKTION LÄR DU DIG

  • Att vara mer här och nu, kliva ur din autopilot och stanna upp i din vardag
  • Hur du kan arbeta med din värdegrund, ditt sanna jag
  • Att stärka din självkänsla
  • Att öka medkänslan med dig själv, vara snällare mot dig själv
  • Hur du kan hantera dina känslor
  • Hur du kan hantera din inre kritiska röst
  • Att börja välja mer för dig
  • Att vända på ditt perspektiv till livet
  • Att skapa det liv du vill leva
 • ANMÄLAN ÄR STÄNGD

  Missade du möjligheten att anmäla dig till STÄRK DIG SJÄLV och är intresserad av denna kursen längre fram?
   
  Fyll gärna i dina kontaktuppgifter nedan och skriv "stärk dig själv" i kommentarsfältet så får du information framöver om kommande kurser.
   
  När du fyller i dina uppgifter godkänner du att Hälsa i Nuet sparar dina uppgifter för framtida utskick.

 • KURSENS UPPLÄGG

  Kursinnehållet är uppdelat i fem block. Med start den 20 februari får du varje vecka ta del av ett nytt kursblock under fem veckors tid. Du väljer givetvis själv om du vill göra kursen under fem veckor, eller ta mer tid på dig. Du kan enkelt gå fram och tillbaka i kursens innehåll i kursportalen du får tillgång till.

   

  Kursen är helt webbaserad och du genomför den på egenhand. Till din hjälp får du varje vecka ta del av lyssnarövningar, reflektionsövningar och utmaningar, allt för att du ska få ut så mycket du kan av din kurs. Allt är samlat i din kursportal som du får tillgång till efter betald kurs. Du har tillgång till allt material under 4 månader efter kursstart.

   

  Under hela kursen har du även tillgång till support och vägledning via mail.

  1

  BLOCK 1 - HÄR OCH NU

  Fokuset är att vara mer här och nu. Du får hjälp till hur du kan stanna upp och pausa i din vardag. Att stanna upp och börja känna inåt är grunden till att kliva ur din autopilot, och börja lyssna till vad du behöver för att vara snällare mot dig själv.

   

  När du börjar stanna upp och pausa, lyssna till dig själv och din kropp ger du själv möjlighet till en ökad medvetenhet som gör dig medveten om dina tankar, dina känslor och vad som är viktigt för dig.

  2

  BLOCK 2 - KÄNSLOHANTERING

  Fokuset ligger på vänlighet till dig själv. När du börjar arbeta mer med dig själv genom personlig utveckling och kanske tillåter dig själv att vara snällare mot dig själv är det även värdefullt att titta på hur våra känslor kan påverka oss.

   

  Känslor är en del av dig och de är viktiga för att kunna göra förändringar i ditt liv.

  3

  BLOCK 3 - DIN INRE RÖST

  Med ett ökat medvetande blir vi också även mer medvetna om vår inre röst, den där vi ofta värderar och bedömer oss själva.

   

  I detta blocket gör vi upp med den inre rösten som ofta tenderar att nedvärdera oss och sätta upp hinder för oss själva. Vi tar bland annat även upp hur mycket våra tankar påverkar oss och hur vi kan styra dem genom medvetenhet.

  4

  BLOCK 4 - MED DIG I FOKUS

  Vad tycker du om? Om du själv får välja?

  Nu börjar vi skapandet, utifrån dina värdegrunder som vi har kommit fram till under övningar i de tidigare blocken. Med dig i fokus arbetar du på egen hand med vad du tycker om och vill ha mer av i ditt liv.

   

  Genom att rensa bort onödiga hinder, måsten och borden så har vi nu gett plats för nytt.

  5

  BLOCK 5 - SKAPA DITT LIV

  Vad vill du ha ut av ditt liv? Hur skulle du vilja att det var? Tänk om det är möjligt att skapa ditt liv utifrån det som är viktigt för dig?

   

  I det här blocket har vi fokus på just den biten. Framtiden. Hur vi går vidare efter den här kursen, för det är nu det riktigt roliga börjar. RESTEN AV DITT LIV!

   

  Tänk om du kan skapa den på egen hand?

 • Det handlar om DIG

   

  Det handlar om att du ska få må så bra som du någonsin kan, inifrån. Att du ska få välja för dig och utifrån det du vet är viktigast för dig. Att du kan stärka dig själv inifrån, på egen hand.

   

  Jag vet att det är möjligt och jag är där och hjälper dig på vägen.

   

  För vet du, om du gör den här investeringen i dig själv (och lovar mig och dig att du gör jobbet) ger du dig själv möjligheter att må bättre inifrån. Genom att ge dig själv det kommer du även att kunna ge ännu mer till dina nära och kära.

   

  Så egentligen kan du se det som en investering både i dig själv, i din familj och i din omgivning.

   

  It's a win - win!

   

  Hör gärna av dig om du har några frågor

  kontakt@halsainuet.se

 • ANMÄLAN ÄR STÄNGD

  Har du en önskan om att stärka dig själv, vara snällare mot dig själv?

  Längtar du efter att skapa en förändring?

  Tänk om det går att påverka?

   

  KURSEN STARTAR 20 FEBRUARI

   

 •  

   

   

  VAD TYCKTE TIDIGARE DELTAGARE OM KURSEN

   

  Jag skulle varmt rekommendera denna kursen till alla som behöver bygga upp en tro och kärlek till sig själva eller hitta sig själva i vardagspusslet. En fin kurs med mycket vägledning och inspiration till att välja att vilja leva livet fullt ut! Matilda Karlevid

   

  Det här är en investering i ett lugnare och mer jordat jag. Jag har aldrig förut känt mig så närvarande som nu och min omgivning märker en markant skillnad. Jag gör saker mer genomtänkt och inte bara på impuls och det är tack vare dina verktyg. Caroline Wessberg

   

  Det här är en kurs för dig själv som får dig att stanna upp och tänka till så du inte fortsätter rusa på. En kurs som får dig att må bättre och hjälper dig till självhjälp. Camilla Bergman

   

  Att man med stöd av erfaren och varm kursledare får möjlighet att pröva olika saker i vardagen som ger positiv effekt på hur man mår. Marlene Ström

   

  Det gäller verkligen att ta sig tiden till paus, reflektion och förvalta det där lilla fina fröet som du sår genom din kunskap, Rebecca. Marlene

   

  Jag var väldigt nöjd med kursen och tyckte det var en stor fördel med att den var webb-baserad och därmed lättillgänglig och gick lätt att anpassa efter sitt schema. Bra övningar och reflektioner. Tack för alla kloka ord och reflektioner som bidrar till ett ökat välmående för många! Josefine Fransson

 • Webbkurs i personlig utveckling
  All Posts
  ×