•  

   

   

   

 • STÄRK DIG SJÄLV - EN WEBBKURS I SJÄLVLEDARSKAP

  Skulle du vilja vara snällare mot dig själv?

  Vill du bli din egen bästa vän?

  Skulle du vilja vara starkare och lugnare i dig själv?

   

  Hur skulle det vara att vakna upp på morgonen och känna tacksamhet över det du har runtomkring dig, vara glad över den person du är samt känna en glädje inför dagen?

  Tänk om du kan påverka mycket mer än du tror?

   

  STÄRK DIG SJÄLV är webbkursen som ger dig verktyg och övningarna att skapa förutsättningar

  för det liv du skulle vilja leva och den person du skulle vilja vara, för dig själv och de i din omgivning.

   

  Det här är en inbjudan till dig som vill något annat, något mer.

 •  

  Kursen är en bra start för förändring, jag gillar helheten otroligt mycket. Jag har ökat min medvetenhet, blivit mer inlyssnande och mer närvarande, och försöker skapa mina dagar inte bara köra på. Jag rekommenderar kursen för dig som ibland inte lyssnar eller gör som du vill, utan agerar utefter vad du tror andra vill. Vill du bli din egen bästa vän? - gå kursen!

  Joanna Johansson

   

 • Pirrade det till lite grann inom dig när du läste raderna ovan?
  Då är det just till dig den här kursen vänder sig...
  Tänk om det pirret berättar för dig att det är precis det här du har längtat efter?

   

  För dig som vill:

  • skapa en förändring i ditt liv
  • ge dig själv de bästa förutsättningarna att leva det liv du skulle vilja leva
  • vara snällare mot dig själv
  • kunna ge mer till andra, av kärlek och inte för att du måste
  • vara mer sann mot dig själv
  • våga tro på dig själv
  • skapa en balans i livet där du mår bra
  • bli mer du
  • jobba med dig själv
  • bli starkare och lugnare i dig själv

 • JAG HETER REBECCA HEDBERG OCH JAG ÄR DIN KURSLEDARE

   

  Jag vill att du ska äga ditt liv. Sug på den meningen. Vad skulle det betyda för dig att äga ditt liv, dina tankar, dina känslor, dina val?

   

  Tänk om du skulle välja mer för dig utifrån det som känns sant och äkta för dig? Tänk om du skulle vara mer av den den person du längtar efter att vara?

   

  För mig handlar det om att stärka sig själv inifrån, och i STÄRK DIG SJÄLV ger jag dig verktygen och övningarna för att skapa de bästa förutsättningarna för att göra just det. Stärka dig själv.

   

  Jag vet att det är möjligt och jag är där och hjälper dig på vägen. Jag tror på dig.

   

  Det här är en inbjudan till DIG

  Det är bara DU som kan påverka DITT liv.

 • KURSENS INNEHÅLL

  Stärk dig själv är helt webb-baserad och du arbetar på egen hand med kursens innehåll. Givetvis finns jag som kursledare tillgänglig för dig hela kursen igenom om du känner att du behöver stöttning i någon form.

   

  Kursen är uppdelad i fem block som du får tillgång till via din medlemsportal. Varje vecka under fem veckor får du nya utmaningar, övningar och chans att lära dig mer i varje kursblock.

  BLOCK 1

  STANNA UPP

   

  För att du ska få ut det absolut bästa av kursen i form av egen reflektion så lär du dig att ta pauser i din vardag, stanna upp och börja lyssna inåt. Du övar dig i att vara mer här och nu, att kliva ur din autopilot för att börja tänka och agera annorlunda.


  Vi börjar att arbeta med din värdegrund, ditt sanna jag för att successivt stärka din självkänsla. 

  BLOCK 2

  KÄNSLOHANTERING

   

  För att du ska våga göra de förändringarna du längtar efter behöver vi lära mer om att känslor inte är farliga utan att de till och med är en nödvändig del i förändringsprocessen.

   

  Vi arbetar med hur du kan möta dina känslor och bearbeta dem och hantera dem. Vi lägger en grund för att öka medkänslan med dig själv och att vara snällare mot dig själv.

  BLOCK 3

  DIN INRE RÖST

   

  Det börjar inifrån, hur du talar till dig själv. Den där inre rösten. Vi arbetar med att fånga upp den, skapa en förståelse kring hur mycket våra egna tankar påverkar oss och hur vi faktiskt kan påverka dem.

   

  Hur skulle du vilja tala till dig själv?

  BLOCK 4

  NU ÄR DET DAGS FÖR DIG

   

  För att du ska våga ta mer plats och stå för det som är viktigt för dig. Vad behöver du för att stiga in i det utrymmet? Hur kan du ge det till dig själv?


  Det handlar till viss del om att vända på ditt perspektiv till livet. Se mer av det du vill ha mer av i livet. Göra dig medveten om vad du längtar efter, kanske vet du redan....eller inte....oavsett får du möjligheten att ta reda på det.

  BLOCK 5

  HUR SKULLE DU VILJA ATT DITT LIV VAR?

   

  För att du ska kunna skapa mer av det du vill ha i ditt liv behöver du ett fokus. Det handlar om härifrån och framåt, inte det som har varit utan dit du vill ta dig nu.

   

  Det är din stig, din väg vidare, framåt - i DITT liv.

 • Efter övningarna i kursen tänker jag snällare tankar om mig själv. Jag har fått flera insikter och aha-upplevelser under tiden. Bra verktyg och övningar i att stärka sig själv. En bra blandning mellan reflektion, information och avslappning – hela tiden med ett fokus på att vara snäll mot sig själv. Att göra det i sin egen takt och ha kul under tiden!

  Angelica Sundström

 • Pirrar det i dig av en längtan att påverka själv?

  Skapa en förändring?

  Tänk om det är precis det här du har längtat efter?

   

   

 • ANMÄLAN ÄR FÖR TILLFÄLLET STÄNGD

  VILL DU HA EN PÅMINNELSE INFÖR NÄSTA KURSSTART?

  Fyll i nedan så får du ett påminnelsemail när det sker.

  Genom att klicka på "SÄND" godkänner jag att jag blir tillagd i Hälsa i Nuets e-postlista och att jag har läst och godkänt Hälsa i Nuets integritetspolicy

 • VAD TYCKTE TIDIGARE DELTAGARE OM KURSEN

  Självutveckling är alltid nyttigt, oavsett var i livet du befinner dig. Jag kan varmt rekommendera kursen Stärk dig själv med Rebecca som en klok och inkännande coach. Karina Malmström

   

  Rebecca är en superduktig kursledare. Kursen är upplagd på ett bra sätt och är lätt att förstå. Jag har verkligen fått tänka till om hur jag vill ha mitt liv, stort som smått. Jag har lärt mig att positivt tänkande gör stor skillnad. Jenny Ek

   

  Jag skulle varmt rekommendera denna kursen till alla som behöver bygga upp en tro och kärlek till sig själva eller hitta sig själva i vardagspusslet. En fin kurs med mycket vägledning och inspiration till att välja att vilja leva livet fullt ut! Matilda Karlevid

   

  Det här är en investering i ett lugnare och mer jordat jag. Jag har aldrig förut känt mig så närvarande som nu och min omgivning märker en markant skillnad. Jag gör saker mer genomtänkt och inte bara på impuls och det är tack vare dina verktyg. Caroline Wessberg

   

  Det här är en kurs för dig själv som får dig att stanna upp och tänka till så du inte fortsätter rusa på. En kurs som får dig att må bättre och hjälper dig till självhjälp. Camilla Bergman

   

  Att man med stöd av erfaren och varm kursledare får möjlighet att pröva olika saker i vardagen som ger positiv effekt på hur man mår. Marlene Ström

   

  Det gäller verkligen att ta sig tiden till paus, reflektion och förvalta det där lilla fina fröet som du sår genom din kunskap, Rebecca. Marlene

   

  Jag var väldigt nöjd med kursen och tyckte det var en stor fördel med att den var webb-baserad och därmed lättillgänglig och gick lätt att anpassa efter sitt schema. Bra övningar och reflektioner. Tack för alla kloka ord och reflektioner som bidrar till ett ökat välmående för många! Josefine Fransson

   

  Det är en kurs som stärker mig och gör mig till ett bättre jag Jessica Hildebrand

 • PRAKTISK INFORMATION

  • Kursen är helt och hållet webb-baserad och du har tillgång till allt material i fyra månader efter att anmälan stängs. 
  • Efter betald investering får du tillgång till din kursportal där du sen har all information samlad, enkelt och lättillgängligt. Här finner du även meditationerna. 
  • Kursens innehåll är uppdelat i fem block. Du får tillgång till ett block per vecka under fem veckor.
  • Givetvis tar du till dig innehållet i kursen helt i egen takt och du har tillgång till allt material i din kursportal.
  • Varje kursblock ger dig en förinspelad film utifrån veckans tema, en reflektionsövning, en lyssnarövning och kanske en utmaning, allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din kurs. Till din hjälp får du även en guide för varje kursblock i pdf-form som du kan ladda ner för egen del att anteckna i. 
  • Det är alltid svårt att uppskatta hur mycket tid man lägger på varje kursblock, min rekommendation är att helt enkelt ta det i din egen takt. Välj själv hur mycket tid du vill lägga på varje del. Du har alltid möjlighet att gå tillbaka och utveckla tankar och svar även i efterhand. 
  • Givetvis har du tillgång till support och vägledning via mail under den tid du har tillgång till kursportalen och kursen, fyra månader efter anmälan stängs.
  • Givetvis har du alltid möjlighet att köpa till individuella samtal om du känner att du behöver stöttning, vägledning eller om du har kört fast. Min rekommendation är att du tar hjälp istället för att hoppa över kursen. Kontakta mig gärna på kontakt@halsainuet.se för att boka samtal via telefon eller på plats i Kungälv. 
  • Genom att anmäla dig till kursen godkänner du automatiskt att bli tillagd till Hälsa i Nuets e-postsida för framtida utskick, du kan när som helst meddela om du vill bli struken från listan.
  • Investeringen för kursen är en investering i dig själv, eventuella återbetalningar för betald kurs godkännes inte.

 • ORD FRÅN DE SOM GENOMFÖRT KURSEN

  TACKSAMHET

  LJUVLIGA LYSSNARÖVNINGAR

  HJÄLP ATT FOKUSERA INÅT

  ÖVNINGAR SOM LEDER DIG VIDARE, FRAMÅT

  LÄTTFÖRSTÅELIG

  DET ÄR OK ATT KÄNNA

  SNÄLLARE MOT MIG SJÄLV

  MÅR BÄTTRE

  MASSOR MED FÖRÄNDRINGAR

  GRYMMA VERKTYG

  Har du läst igenom allt? Funderar du över något? Varmt välkommen att höra av dig till mig i sådana fall. Du har kontaktuppgifterna längst ner på sidan.

  För mig är det absolut viktigast att du känner att du får ut det du önskar av kursen så tveka inte att höra av dig om du behöver stöttning eller vägledning längs med vägen. Jag kan hinta om att du som deltagare i kursen STÄRK DIG SJÄLV får ta del av ett mycket fint erbjudande. Men mer om det när du har anmält dig.

   

  Hoppas vi ses i kursportalen.

  kram Rebecca

  All Posts
  ×