•  

   

   

   

 • STÄRK DIG SJÄLV

  Hur känns det i dig när du följer det som känns rätt för dig?

   

  Hur skulle ditt liv se ut om du själv fick välja?

  Vem skulle du vilja vara som person?

  Vilka relationer skulle du vilja ha?

   

  Hur skulle det vara att vakna upp på morgonen och känna tacksamhet över det du har runtomkring dig, vara glad över den person du är samt känna en glädje inför dagen?

  Tänk om du kan påverka mycket mer än du tror?

   

  Stärk dig själv är webbkursen som ger dig verktyg och övningarna att skapa förutsättningar

  för det liv du skulle vilja leva och den person du skulle vilja vara.

   

  Det här är en inbjudan till dig som vill något annat, något mer.

 •  

   

   

 • Pirrade det till lite grann inom dig när du läste raderna ovan?
  Då är det just till dig den här kursen vänder sig...
  Tänk om det pirret berättar för dig att det är precis det här du har längtat efter?

   

  Den här kursen är för dig som vill skapa en förändring, som vill ge dig själv de bästa förutsättningarna att leva det liv du skulle vilja leva.

  Den här kursen är för dig som längtar efter att vara mer sann mot dig själv, våga tro på dig själv och som längtar efter att skapa en balans i ditt liv där du mår bra.

 • KURSENS INNEHÅLL

  Stärk dig själv är helt webb-baserad och du arbetar på egen hand med kursens innehåll. Givetvis finns jag som kursledare tillgänglig för dig hela kursen igenom om du känner att du behöver stöttning i någon form.

  Genom övningar och egen reflektion lär du dig:

  • Att vara mer här och nu, kliva ur din autopilot och stanna upp i din vardag
  • Hur du kan arbeta med din värdegrund, ditt sanna jag
  • Att stärka din självkänsla
  • Att öka medkänslan med dig själv, vara snällare mot dig själv
  • Hur du kan hantera dina känslor
  • Hur du kan hantera din inre kritiska röst
  • Att våga ta mer plats och stå för det som är viktigt för dig
  • Att vända på ditt perspektiv till livet
  • Att skapa det liv du vill leva
  Du hittar mer info om kursens upplägg längst ner på sidan.
 • Det här är en inbjudan till DIG

  Det är bara DU som kan påverka DITT liv.

   

  Jag vill att du ska få må så bra som du någonsin kan, inifrån. Att du ska få välja för dig och utifrån det du vet är viktigast för dig. Att du ska få vara den person du längtar efter att vara.

   

  Jag vet att du kan stärka dig själv inifrån, och STÄRK DIG SJÄLV ger dig verktygen och övningarna för just det.

   

  Jag vet att det är möjligt och jag är där och hjälper dig på vägen. Jag tror på dig.

   

  Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig med dina frågor till kontakt@halsainuet.se eller om du hellre vill ringa mig på 0707-381626

   

  Jag hoppas du tar emot den här inbjudan och väljer att investera i dig själv.

   

  Med värme

  Rebecca

 • ANMÄL OCH KÖP KURSEN NU!

  Pirrar det i dig av en längtan att påverka själv?

  Skapa en förändring?

  Tänk om det är precis det här du har längtat efter?

   

  Då är det nu du ska agera. Nu du ska ge dig själv den möjligheten.

   

  Du anmäler dig och köper kursen genom att klicka på knappen nedan, skapa ett konto och sen lotsas du enkelt genom köpet. Så snart köpet är genomfört har du tillgång till första kursblocket i din kurs (ett nytt kursblock blir sen tillgängligt varje vecka under fem veckor) och kan starta igång din resa på en gång. Lycka till!

   

  Investering i dig själv: 1 495 kr

  Mer praktisk information har du längst ner på sidan

 • VAD TYCKTE TIDIGARE DELTAGARE OM KURSEN

  Rebecca är en superduktig kursledare. Kursen är upplagd på ett bra sätt och är lätt att förstå. Jag har verkligen fått tänka till om hur jag vill ha mitt liv, stort som smått. Jag har lärt mig att positivt tänkande gör stor skillnad. Jenny Ek

   

  Jag skulle varmt rekommendera denna kursen till alla som behöver bygga upp en tro och kärlek till sig själva eller hitta sig själva i vardagspusslet. En fin kurs med mycket vägledning och inspiration till att välja att vilja leva livet fullt ut! Matilda Karlevid

   

  Det här är en investering i ett lugnare och mer jordat jag. Jag har aldrig förut känt mig så närvarande som nu och min omgivning märker en markant skillnad. Jag gör saker mer genomtänkt och inte bara på impuls och det är tack vare dina verktyg. Caroline Wessberg

   

  Det här är en kurs för dig själv som får dig att stanna upp och tänka till så du inte fortsätter rusa på. En kurs som får dig att må bättre och hjälper dig till självhjälp. Camilla Bergman

   

  Att man med stöd av erfaren och varm kursledare får möjlighet att pröva olika saker i vardagen som ger positiv effekt på hur man mår. Marlene Ström

   

  Det gäller verkligen att ta sig tiden till paus, reflektion och förvalta det där lilla fina fröet som du sår genom din kunskap, Rebecca. Marlene

   

  Jag var väldigt nöjd med kursen och tyckte det var en stor fördel med att den var webb-baserad och därmed lättillgänglig och gick lätt att anpassa efter sitt schema. Bra övningar och reflektioner. Tack för alla kloka ord och reflektioner som bidrar till ett ökat välmående för många! Josefine Fransson

   

  Det är en kurs som stärker mig och gör mig till ett bättre jag Jessica Hildebrand

 • PRAKTISK INFORMATION

  • Kursen är helt och hållet webb-baserad och du har tillgång till allt material i fyra månader efter kursstart.
  • Efter betald investering får du tillgång till din kursportal där du sen har all information samlad, enkelt och lättillgängligt.
  • Kursens innehåll är uppdelat i fem block. Du får tillgång till ett block per vecka under fem veckor.
  • Givetvis tar du till dig innehållet i kursen helt i egen takt och du har tillgång till allt material i din kursportal.
  • Varje kursblock ger dig en förinspelad film utifrån veckans tema, en reflektionsövning, en lyssnarövning och kanske en utmaning, allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din kurs. Till din hjälp får du även en guide för varje kursblock i pdf-form som du kan ladda ner för egen del att anteckna i. 
  • Det är alltid svårt att uppskatta hur mycket tid man lägger på varje kursblock, min rekommendation är att helt enkelt ta det i din egen takt. Välj själv hur mycket tid du vill lägga på varje del. Du har alltid möjlighet att gå tillbaka och utveckla tankar och svar även i efterhand. 
  • Givetvis har du tillgång till support och vägledning via mail under den tid du har tillgång till kursportalen och kursen, fyra månader. 
  • Givetvis har du alltid möjlighet att köpa till individuella samtal om du känner att du behöver stöttning, vägledning eller om du har kört fast. Min rekommendation är att du tar hjälp istället för att hoppa över kursen. Kontakta mig gärna på kontakt@halsainuet.se för att boka samtal via videolänk eller på plats i Kungälv. 
  • Genom att anmäla dig till kursen godkänner du automatiskt att bli tillagd till Hälsa i Nuets e-postsida för framtida utskick, du kan när som helst meddela om du vill bli struken från listan.
  • Investeringen för kursen är en investering i dig själv, eventuella återbetalningar för betald kurs godkännes inte.

 • Har du läst igenom allt? Funderar du över något? Varmt välkommen att höra av dig till mig i sådana fall. Du har kontaktuppgifterna längst ner på sidan.
   
  Om du känner dig nöjd och om det fortfarande känns som att det känns helt rätt för dig, missa nu inte att gå vidare och verkligen göra den här investeringen för dig själv. Du är varmt välkommen. Jag tror på dig, jag vet att du kan.

  All Posts
  ×