•  

   

   

   

   

   

   

   

 • JAG ÄR REBECCA HEDBERG

  VEM ÄR JAG?

  Jag är nyfiken av naturen och kanske är det just det som har lett till att jag är där jag är idag. För det har alltid funnits en vilja att lära mer, att utvecklas mer samt - har det visat sig - även en kapacitet att hela tiden våga utmana mig vidare.

   

  Jag är utbildad civilekonom i grunden och arbetade många år inom ekonomi, logistik och marknadsföring inom diverse olika branscher; bank, sportkläder, hemelektronik.

   

  JAG TAPPADE BORT MIG SJÄLV

  Men livet ville annorlunda och utan kunskap och verktyg och genom ett uselt självledarskap ledde jag mig rakt in i en utmattning.

   

  När livet ställs på ända och allt man tidigare tog för sant utmanas så valde jag att återbygga mig själv. Göra annorlunda val i livet. Utmana allt jag tagit för sant innan och verkligen utmana mig i alla delar, inom mig.

   

  Jag är nyfiken och det har hela tiden lett mig vidare i sökandet efter sätt som påverkade mig i en riktning som, denna gången, hade mig själv i fokus!

   

   

   

  broken image

  Någonstans längs med vägen ökade viljan att dela med mig av allt det jag fann som funkade bra för mig själv. Att bidra till vårt samhälle, bidra till människor som - liksom jag hade gjort - kämpade sig framåt i vardagen och på jobbet.

   

  Visa att det finns andra sätt att leva. För det var så jag upplevde det - jag hade funnit andra sätt att vara levande på!

   

  JAG FANN EN BÄTTRE VERSION AV MIG SJÄLV

  Idag har jag verktyg i hur jag kan leda mig själv mer medvetet. Verktyg som jag har samlat på mig genom åren, som jag vet gynnar mig. Det är dessa jag delar med mig av i allt jag gör, för jag vet att de fungerar.

   

   

  NU VÄGLEDER JAG ANDRA

  Genom åren har jag utbildat mig vidare till

  *diplomerad samtalsterapeut och har väglett hundratals klienter i deras egen resa mot ett mer medvetet och hållbart självledarskap

  *mindfulnessinstruktör - numera är mindfulnessbiten inbakad i mycket av det jag gör, både vad gäller att ge sig själv stunder för att stanna upp men även i hur man kan förhålla sig till sig själv lite vänligare

  *yogalärare - den fysiskta biten av yogan är inget jag inkluderar i min verksamhet men det jag har med mig härifrån är ett vänligt förhållningssätt och att se varje människa som en helhet

  Min egen livserfarenhet av att ha gått igenom ett utmattningssyndrom och kommit ut som en starkare, mer medveten person på andra sidan är dock min största bedrift och något som jag har upplevt ger väldigt mycket både tyngd och värde för de individer jag har väglett genom åren.

   

  Jag har genom åren erbjudit

  mängder med kurser både IRL och digitala inom personlig utveckling, självledarskap, mindfulness och högkänslighet

  föreläsningar i hur vi kan leda oss framåt i livet och på jobbet lite mer medvetet

  min bok Ta en paus i vilken jag beskriver vikten av att stanna upp och pausa och hur du kan arbeta aktivt med att ta pauser

  mängder med mindre digitala workshops samt småkurser

  värde i mina sociala kanaler, varmt välkommen att följa mig på Instagram

   

   

 • broken image

  LÄS OM MIG I GÖTEBORGS-POSTEN

  En jättefin artikel som beskriver min resa med fokus på högkänslighet och vad upptäckten om begreppet gav mig i min återhämtning från utmattning.