•  

   

   

   

   

   

   

   

 • JAG ÄR REBECCA HEDBERG

  Jag är nyfiken av naturen och kanske är det just det som har lett till att jag är där jag är idag. För det har alltid funnits en vilja att lära mer, att utvecklas mer samt - har det visat sig - även en kapacitet att hela tiden våga utmana mig vidare.

   

  Jag är utbildad civilekonom i grunden och arbetade många år inom ekonomi, logistik och marknadsföring inom diverse olika branscher; bank, sportkläder, hemelektronik.

   

  JAG TAPPADE BORT MIG SJÄLV

  Men livet ville annorlunda och utan kunskap och verktyg och genom ett uselt självledarskap ledde jag mig rakt in i en utmattning.

   

  När livet ställs på ända och allt jag tidigare tog för sant om mig själv utmanas så blev det som en möjlighet att återbygga mig själv. Göra annorlunda val i livet; skapa en mer hållbar grund att stå på, en som var vänligare mot mig själv.  

   

  Den förändringsprocessen har lärt mig att mer är möjligt än vad vi först tror. Jag vet att det går att påverka ditt mående, hur du ser på dig själv och din omvärld genom att du lär dig mer om dig själv och hur du fungerar samt tillåter dig att få känna och läka inifrån. Allt för att LEVA mer av det liv du vill LEVA.

  broken image

  Att ge mig själv utrymme för att lära mig mer om mig själv är det bästa jag någonsin har gjort. Det har lett till att jag har blivit en bättre mamma, partner och vän. Det har även lärt mig hur jag vill leva; med vänlighet och medmänsklighet i fokus.

  LÅT MIG VARA DIN GUIDE PÅ DIN VÄG I LIVET

   

  Jag hjälper dig att återskapa tilltron till dig själv och din enorma kapacitet att vara just du. För att du finna din rätta plats i arbetslivet och i vardagen. Som du känner är sann för dig.

   

  Min mission är att bidra till ett bättre samhälle genom att fler ska finna sin rätta plats i livet.

   

  När du är där, då glimrar du, gå mår du bra och då bidrar du även till andra.

   

  Allt det jag förmedlar, de metoder och verktyg jag använder mig av, är väl beprövade både av hundratals klienter och delatagare på kurser sedan 2018 men även av mig själv.  

   

   Genom åren har jag utbildat mig till

   

  *diplomerad samtalsterapeut och har väglett hundratals klienter i deras egen resa mot ett mer medvetet och hållbart självledarskap, inre läkning samt en ökad förståelse för sig själva

   

  *mindfulnessinstruktör - numera är mindfulnessbiten inbakad i mycket av det jag gör, både vad gäller att ge sig själv stunder för att stanna upp men även i hur man kan förhålla sig till sig själv lite vänligare

   

  *yogalärare - den fysiska biten av yogan är inget jag inkluderar i min verksamhet men det jag har med mig härifrån är ett vänligt förhållningssätt och att se varje människa som en helhet

   

  Min egen livserfarenhet av att ha gått igenom ett utmattningssyndrom och kommit ut som en bättre version av mig själv på andra sidan är dock min största bedrift. Jag har aktivt arbetat med min inre läkningsprocess och att skapa en vänligare relation både till mig själv och mitt känslosystem och min kropp - ett arbete som jag vet aldrig tar slut. Min egen erfarenhet och att jag kan relatera till mina klienters egna inre resor är något som jag har upplevt ger väldigt mycket både i tyngd och värde för de individer jag har väglett genom åren.