•  

   

   

   

   

   

   

   

 • VAD ANDRA HAR SAGT

  "Rebecca är otroligt närvarande och hon pratar verkligen från hjärtat. Värdefullt med en föreläsare som själv har gjort resan från
  stressad och jäktad till den närvarande och livsglada kvinna hon upplevs vara idag. Hon berör något av vardagens allra svårare utmaning – nämligen att få ihop livspusslet med bibehållen kvalitet och glädje. Fokus på rätt saker helt enkelt. Kan varmt rekommendera henne!"
  Jannie Alfredsson Miljöinspektör på Miljöenheten, Kungälvs Kommun

  "Jag tänker på och använder mig av, de enkla men så himla bra tips som du givit mig. Dina tekniker är verkligen värdefulla."

  Mia Larsdotter, enhetschef

   

  "En sak jag fått med mig från dig och som nog faktiskt är det som hjälpt mig mest är ”du måste ingenting”. Jag påminner mig själv om det ett par gånger i veckan. Jag får erkänna att jag tyckte du var lite knäpp då när du sa det. Men att nu förstår jag precis. Och tänk att något så ”enkelt” kan göra att allt skiftar!"

  Klient efter ett enskilt samtal

   

  "Genom samtal och olika verktyg har jag hittat vad som är viktigt på riktigt för mig och den riktning jag vill ha i mitt liv. Jag är oerhört tacksam för Rebeccas mentorskap som har hjälpt mig att släppa mina orimliga krav på både mig själv och min omgivning och landat i en lättare, gladare vardag."

  Mari

   

  "Jag är så tacksam, till mig själv att jag tog beslutade mig för att investera i detta. Jag är så tacksam till dig, att du skapat detta – så genomarbetat och på riktigt viktigt in i minsta ordval! Du har en skarphet och ett djup som i kombination blir ett mycket kraftfullt verktyg, och stöd, när det stormar i själshavet.

  Med dina ord och din fulla närvaro i mötet flyter det som stör, det som är otydligt eller förvirrat, upp ur grumlighet och upp till ytan med en klarhet som ruskar om. Du vågar vara obekväm, för att det behövs! Du har också förmågan att få samtalet till att bli unikt. Detta är finhet, och professionalism, på hög nivå!"

  Åsa Emilsson

   

  "Är jättenöjd att jag tog steget och kontaktade dig. Intressanta samtal, intressant hur du kontrade med frågor som gjorde att jag fick tänka till. Intressant att "se" på saker från ett annat (nytt) håll."

  Carina

   

  "En otroligt givande kurs som har gett mig pusselbitar som jag nu ska använda på bästa sätt. Jag har blivit otroligt medveten och vilket uppvaknande det har varit. Jag har börjat njuta av livet på det sätt som jag mår bra av. Jag är mer medveten och väljer andra val än innan kursen. Jag har ett mjukare och snällare beteende gentemot mig själv."

  Jeanette Paulsson

   

  "Rebecca är en inspirerande guide på vägen! Jag har fått många nya insikter som betyder mycket för mig. Jag har lärt mig att skilja på tanke och känsla, uttrycka mina behov, ta vara på nuet och skapa mitt eget liv samt att skilja på mina och andras energier. Jag känner en ökad trygghet och lugn i vem jag är och vad jag behöver. Hur coolt är inte det?! Jag upplever att jag har lättare att känna glädje."

  Anna

   

  ”Vi startade igång en heldag med att landa in med en vägledning av Rebecca, både en stund med väl valda ord i stressförbyggande syfte men också en vägledd meditation. Plötsligt infann sig ett lugn och ett fokus bland personalen. Vi hamnade alla inte bara fysiskt på samma möte utan även mentalt. Alla var väldigt nöjda.”

  Cecilia Lundberg, rektor, Föräldrakooperativet Lillstugan

   

  "Efter en stressig dag skulle vi ha kvällsmöte i personalgruppen. Vi alla bar med oss dagen på blytunga axlar. Med Rebecca en stund som inledning på mötet kunde vi alla efter hennes presentation och meditation lämna det som varit och fokusera på mötets innehåll, oerhört värdefullt."

  Cecilia Lundberg, rektor, Föräldrakooperativet Lillstugan

   

  "Jag hade så många föreställningar om hur jag trodde att mitt liv skulle vara. Hur det var tvunget att vara. Jag kände mig låst och kvävd, lägg ett ständigt dåligt samvete och en stor stress på det. Då mår man inte bra. Jag mådde inte bra. Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag inte riktigt att samtal med Rebecca skulle kunna hjälpa mig. Att det liksom satt för hårt. Att jag satt fast. Men jag var ändå beredd att prova. Kanske för att någonstans kunna intala mig själv att jag faktiskt satt fast. Att jag var låst.

  Jag hade fel. Rebecca ingav direkt ett förtroende, ett lugn och hon fick mig att inse att jag har ett val. Att det är ok att välja sig själv. Att det är ok att säga nej. Att invanda mönster går att bryta. Att allt inte måste processas under en lång tid. Allt måste inte ältas. Vissa saker kan man bara släppa, här och nu, om man bestämmer sig för att göra det.

  Kan det vara så enkelt? Ja, ibland kan det faktiskt vara det."

  Linda

   

  "Rebecca har hjälpt mig komma fram till viktiga insikter om vad jag behöver och hon har fått mig att känna att jag klarar att genomföra sådant som tidigare kändes väldigt svårt. Efter samtalen med Rebecca känns det lätt i kroppen. "

  Sara Merenius

   

  "Jag har fått mycket verktyg att tillämpa. Rebecca din energi är så positiv!"

  Bodil Eklund

   

  "Att du hjälper mej att se och förstå att jag har allt inom mej! Gett mej verktyg för att kunna stå på egna ben och känna att kraften, livsglädjen, kärleken och svaren finns inom mig! TACK!"

  Emma Wennberg

   

  "Rebecca ställer frågor riktade så att jag finner svaren i mig själv. Frågor som även jag kan ställa till mig själv då jag känner oro. Då blir jag mer närvarande och får en förståelse kring att mina känslor styrs av mina egna tankar. Jag har stor tillit till henne och rekommenderar henne varmt."

  Kajsa Jägvald

   

  "Du är så behaglig att prata med, klok, inkännande, fick mig att slappna av och lyssna inåt. Du gör verkligen skillnad och kommer att göra det för många, det är jag helt övertygad om."

  Josefine Henriksson

   

  "Du är sådan inspirationskälla ❤ att få komma till dig är något av det bästa jag gjort!"

  Jessica JJ Johansson

   

  "Rebecca har hjälpt mig att hitta grunden till min stress och lyckas släppa den. Efter våra tre samtal känner jag mig mer till freds med livet än jag gjort på mångas år. Jag har fokus på det som gör mig gott och det jag vill åstadkomma i framtiden och jag tillåter mig att vara sann mot mig själv. Jag kan varmt rekommendera Hälsa i nuet. Tack för fina samtal!"

  Ida Frid

   

  "Rebecca som terapeut förmedlar en trygghet och ett lugn. Tillsammans med henne vågar jag möta mina obehagliga tankar och känslor på ett sätt som är förlösande. Efter våra samtal har jag känt mig så mycket lättare. Jag är så tacksam att jag hittat Rebecca!

  Jenny