•  

   

   

   

   

   

   

   

 • SAGT OM MIG OCH MINA KURSER/SAMTAL

  "Det är nu fyra år sedan jag gick kurs i mindfulness hos dig. Du ska veta att jag bär den med mig. För fyra år sedan hade jag svårt att ta in, men åren går och varje liten bit faller på plats. Men utan kursen, ingen stabil grund att stå på. Återigen, tack! ⭐️ "

  Cecilia Lundberg, Rektor Föräldrakooperativet Lillstugan

   

   

  "Jag tänker på och använder mig av, de enkla men så himla bra tips som du givit mig. Dina tekniker är verkligen värdefulla."

  Mia Larsdotter, enhetschef

   

  "En sak jag fått med mig från dig och som nog faktiskt är det som hjälpt mig mest är ”du måste ingenting”. Jag påminner mig själv om det ett par gånger i veckan. Jag får erkänna att jag tyckte du var lite knäpp då när du sa det. Men att nu förstår jag precis. Och tänk att något så ”enkelt” kan göra att allt skiftar!"

  Klient efter ett enskilt samtal

   

  "Genom samtal och olika verktyg har jag hittat vad som är viktigt på riktigt för mig och den riktning jag vill ha i mitt liv. Jag är oerhört tacksam för Rebeccas mentorskap som har hjälpt mig att släppa mina orimliga krav på både mig själv och min omgivning och landat i en lättare, gladare vardag."

  Mari

   

  "Jag är så tacksam, till mig själv att jag tog beslutade mig för att investera i detta. Jag är så tacksam till dig, att du skapat detta – så genomarbetat och på riktigt viktigt in i minsta ordval! Du har en skarphet och ett djup som i kombination blir ett mycket kraftfullt verktyg, och stöd, när det stormar i själshavet.

  Med dina ord och din fulla närvaro i mötet flyter det som stör, det som är otydligt eller förvirrat, upp ur grumlighet och upp till ytan med en klarhet som ruskar om. Du vågar vara obekväm, för att det behövs! Du har också förmågan att få samtalet till att bli unikt. Detta är finhet, och professionalism, på hög nivå!"

  Åsa Emilsson

   

  "Är jättenöjd att jag tog steget och kontaktade dig. Intressanta samtal, intressant hur du kontrade med frågor som gjorde att jag fick tänka till. Intressant att "se" på saker från ett annat (nytt) håll."

  Carina

   

  "En otroligt givande kurs som har gett mig pusselbitar som jag nu ska använda på bästa sätt. Jag har blivit otroligt medveten och vilket uppvaknande det har varit. Jag har börjat njuta av livet på det sätt som jag mår bra av. Jag är mer medveten och väljer andra val än innan kursen. Jag har ett mjukare och snällare beteende gentemot mig själv."

  Jeanette Paulsson

   

  "Rebecca är en inspirerande guide på vägen och kontakten med kursdeltagarna blir en extra bonus. Jag är så glad att jag tog chansen att vara med! Jag har fått många nya insikter som betyder mycket för mig. Jag har lärt mig att skilja på tanke och känsla, uttrycka mina behov, ta vara på nuet och skapa mitt eget liv samt att skilja på mina och andras energier. Jag känner en ökad trygghet och lugn i vem jag är och vad jag behöver. Hur coolt är inte det?! Jag upplever att jag har lättare att känna glädje."

  Anna

   

  ”Vi startade igång en heldag med att landa in med en vägledning av Rebecca, både en stund med väl valda ord i stressförbyggande syfte men också en vägledd meditation. Plötsligt infann sig ett lugn och ett fokus bland personalen. Vi hamnade alla inte bara fysiskt på samma möte utan även mentalt. Alla var väldigt nöjda.”

  Cecilia Lundberg, rektor, Föräldrakooperativet Lillstugan

   

  "Efter en stressig dag skulle vi ha kvällsmöte i personalgruppen. Vi alla bar med oss dagen på blytunga axlar. Med Rebecca en stund som inledning på mötet kunde vi alla efter hennes presentation och meditation lämna det som varit och fokusera på mötets innehåll, oerhört värdefullt."

  Cecilia Lundberg, rektor, Föräldrakooperativet Lillstugan

   

  "Kursen har varit bättre än jag hade trott. Kändes bra att kunna dela med sig till andra och känna sig hörd. Kursen var fylld med lättförståelig fakta och kursledaren var öppen och tillmötesgående"

  Johanna Gustafsson

   

  "Fantastisk kurs och fantastisk kursledare! Rebecca delar med sig av sin kunskap och sina insikter. Hon ser oss och får oss att komma ett steg närmare oss själva, och vår egen inre visdom. Jag tar med mig många insikter och aha-upplevelser! Det har varit roliga, spännande och lärorika kvällar i en tillåtande och härlig atmosfär! Jag saknar dem redan! "

  Jennie Antonsson

   

  "Jag hade så många föreställningar om hur jag trodde att mitt liv skulle vara. Hur det var tvunget att vara. Jag kände mig låst och kvävd, lägg ett ständigt dåligt samvete och en stor stress på det. Då mår man inte bra. Jag mådde inte bra. Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag inte riktigt att samtal med Rebecca skulle kunna hjälpa mig. Att det liksom satt för hårt. Att jag satt fast. Men jag var ändå beredd att prova. Kanske för att någonstans kunna intala mig själv att jag faktiskt satt fast. Att jag var låst.

  Jag hade fel. Rebecca ingav direkt ett förtroende, ett lugn och hon fick mig att inse att jag har ett val. Att det är ok att välja sig själv. Att det är ok att säga nej. Att invanda mönster går att bryta. Att allt inte måste processas under en lång tid. Allt måste inte ältas. Vissa saker kan man bara släppa, här och nu, om man bestämmer sig för att göra det.

  Kan det vara så enkelt? Ja, ibland kan det faktiskt vara det."

  Linda

   

  "Rebecca har hjälpt mig komma fram till viktiga insikter om vad jag behöver och hon har fått mig att känna att jag klarar att genomföra sådant som tidigare kändes väldigt svårt. Efter samtalen med Rebecca känns det lätt i kroppen. "

  Sara Merenius

   

  "Jag har fått mycket verktyg att tillämpa. Rebecca din energi är så positiv!"

  Bodil Eklund

   

  "Att du hjälper mej att se och förstå att jag har allt inom mej! Gett mej verktyg för att kunna stå på egna ben och känna att kraften, livsglädjen, kärleken och svaren finns inom mig! TACK!"

  Emma Wennberg

   

  "Rebecca ställer frågor riktade så att jag finner svaren i mig själv. Frågor som även jag kan ställa till mig själv då jag känner oro. Då blir jag mer närvarande och får en förståelse kring att mina känslor styrs av mina egna tankar. Jag har stor tillit till henne och rekommenderar henne varmt."

  Kajsa Jägvald

   

  "Du är så behaglig att prata med, klok, inkännande, fick mig att slappna av och lyssna inåt. Du gör verkligen skillnad och kommer att göra det för många, det är jag helt övertygad om."

  Josefine Henriksson

   

  "Du är sådan inspirationskälla ❤ att få komma till dig är något av det bästa jag gjort!"

  Jessica JJ Johansson

   

  "Rebecca har hjälpt mig att hitta grunden till min stress och lyckas släppa den. Efter våra tre samtal känner jag mig mer till freds med livet än jag gjort på mångas år. Jag har fokus på det som gör mig gott och det jag vill åstadkomma i framtiden och jag tillåter mig att vara sann mot mig själv. Jag kan varmt rekommendera Hälsa i nuet. Tack för fina samtal!"

  Ida Frid

   

  "Rebecca som HSP-terapeut förmedlar en trygghet och ett lugn. Tillsammans med henne vågar jag möta mina obehagliga tankar och känslor på ett sätt som är förlösande. Efter våra samtal har jag känt mig så mycket lättare. Jag är så tacksam att jag hittat Rebecca!

  Jenny

   

  "Rebecca är lugn, kunnig och guidar dig genom din personliga resa. Jag rekommenderar Rebecca varmt. Min resa gav mig mer lugn i en stressig vardag, mer tålamod i föräldrarollen samt påminde mig om att njuta av det lilla i vardagen."

  Åsa Lindström

   

  "Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv tack vare mindfulness, viktiga bitar om mig själv. Hur jag fungerar i olika situationer och varför jag känner vissa saker, och framförallt vad jag känner, och att det är helt okej. Det är ju bara tankar och känslor, det är inget som är farligt. Det har gett mig ett lugn som jag gladeligen kommer att ha med mig. Att inse att mina tankar och känslor inte är så farliga som jag trott, och att bli medveten om dom, har gjort mig till en ny människa.
  Jag har lärt mig är att stanna upp och fundera på vad jag behöver just nu. Att bli vän med mig själv och mina känslor är bland det bästa jag gjort. Jag kan känna tydligt hur min självkänsla ökat, vilket underlättar i livet såklart.
  Jag är så oerhört glad att jag gick kursen. Du är en underbart bra kursledare och du har hjälpt mig mer än du tror!"

  Gina Viitala

   

  "Rebecca är oerhört närvarande, trovärdig och behaglig i sitt sätt att kommunicera."

  Christina Ekhammar

   

  En möjlighet att stanna upp och ge sig själv egen tid på ett sätt som bevisligen ger så mycket positivt. En investering i sig själv.​"

  Marlene Andersson

   

  "Jag har även märkt att mina tankar förändrats de är inte lika tunga, inte lika mycket själv förebråelser och de katastrof tankar som fanns innan har blivit mycket förre och lättare. Tack för dessa möten och insikter du gett mig."

  Andrea Strömme

   

  "Jag mår bättre och är mer "här och nu", lugnare och bättre på att hantera stress"

  Katarina Simonsson

   

  "En jättefin investering i oss själva med Hälsa i Nuet. Tusen tack!"

  Regina

   

  "Jag är mycket lugnare, stressar inte upp mig över saker jag inte kan påverka."

  Malin Olausson

   

  "Jag har lättare att stanna upp och ifrågasätta mina tankar."

  Jessica Allansson

   

  "Rebecca är professionell och förtroendeingivande. Man blir inspirerad och får respekt all kunskap du besitter särskilt eftersom du själv har erfarenhet av att vara på botten och nu på toppen igen (i mina ögon)."

  Nadja Nordén

   

  "jag känner mig tryggare i mig själv, har fått ett annat lugn. Rebecca har lett oss med ett stort engagemang och en underbar positiv energi, med en trygghet att hon vet vad hon pratar om."

  Emma Wennberg

   

  "Den enskilda träffen vi hade när vi gjorde övningar och utgick från min situation var jättebra! Jag fick verkligen redskap att arbeta med som funkar för MIG. Och de olika korta övningarna är perfekta."

  Ann-Sofi Karlsson

   

  "Kursen har varit mycket värdefull för mig. Jag har lärt mig en hel del om mig själv och blivit mer medveten i min vardag. Det innebär att jag fått ett inre lugn."

  Liselott Norberg

   

  "Min upplevelse av kursens innehåll är för mig livsviktiga bitar man borde få lära sig redan som liten, i skolan."

  Giina Viitala

   

  "Jag är djupt imponerad!! Toppenbra! Du är en gedigen mindfulnessinstruktör enligt mig!"

  Maria Björkman

   

  "Bästa jag har gjort är att gå en kurs för dig. Att lära sig vara mer här och nu."

  Caroline Wessberg

   

  "Inspirerande o tänkvärt! Tack Rebecca"

  Maria Edlund

  All Posts
  ×