• VAD SÄGER KUNDERNA

 • Rebeccas kurs i mindfulness är ett spännande och värdefullt sätt att investera i sig själv och sin hälsa. I kursen lär du dig att leva mer i nuet, uppskatta det som finns omkring dig samt hantera stress och motgångar. Du får praktiska verktyg för att lära dig hur din kropp fungerar och hur du kan hantera och påverka ditt liv. Rebecca är lugn, kunnig och guidar dig genom din personliga resa. Kursen varvar teori och praktiska övningar samt innehåller hemmastudier. Jag rekommenderar Rebecca varmt. Min resa gav mig mer lugn i en stressig vardag, mer tålamod i föräldrarollen samt påminde mig om att njuta av det lilla i vardagen. Övningarna jag lärde mig under kursens gång har jag med mig varje dag.

  Åsa Lindström

  Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv tack vare mindfulness, viktiga bitar om mig själv. Hur jag fungerar i olika situationer och varför jag känner vissa saker, och framförallt vad jag känner, och att det är helt okej. Det är ju bara tankar och känslor, det är inget som är farligt. Det har gett mig ett lugn som jag gladeligen kommer att ha med mig. Att inse att mina tankar och känslor inte är så farliga som jag trott, och att bli medveten om dom, har gjort mig till en ny människa.
  Jag har lärt mig är att stanna upp och fundera på vad jag behöver just nu. Att bli vän med mig själv och mina känslor är bland det bästa jag gjort. Jag kan känna tydligt hur min självkänsla ökat, vilket underlättar i livet såklart.
  Jag är så oerhört glad att jag gick kursen. Du är en underbart bra kursledare och du har hjälpt mig mer än du tror!

  Gina Viitala

  Mindfulnesskursen med Rebecca har varit fantastisk för min egen utveckling och välmående! Att i ett hektiskt liv få rätt verktyg att kunna stanna upp, observera vad som händer och lära sig agera med eftertanke har för mig betytt mycket! Jag strävar efter att kunna vara närvarande i allt jag gör och låta min känsla få styra mina val i livet. Med denna kurs har jag lärt mig hur jag med tålamod och medvetenhet arbeta mot det, varje dag, livet ut! Rebecca är oerhört närvarande, trovärdig och behaglig i sitt sätt att kommunicera. Kan varmt rekommendera kursen.

  Christina Ekhammar

  Jag kan varmt rekommendera kursen. Kändes tryggt att i liten grupp med kompetent handledare få ta del av nya meditationer och därigenom själv utvecklas. En möjlighet att stanna upp och ge sig själv egen tid på ett sätt som bevisligen ger så mycket positivt. En investering i sig själv.​

  Marlene Andersson

 • "Jag har även märkt att mina tankar förändrats de är inte lika tunga, inte lika mycket själv förebråelser och de katastrof tankar som fanns innan har blivit mycket förre och lättare. Tack för dessa möten och insikter du gett mig."

  Andrea Strömme

   

  "Jag mår bättre och är mer "här och nu", lugnare och bättre på att hantera stress"

  Katarina Simonsson

   

  En jättefin investering i oss själva med Hälsa i Nuet. Tusen tack!

  Regina

   

  Jag är mycket lugnare, stressar inte upp mig över saker jag inte kan påverka.

  Malin Olausson

   

  Jag har lättare att stanna upp och ifrågasätta mina tankar.

  Jessica Allansson

   

  Rebecca är professionell och förtroendeingivande. Man blir inspirerad och får respekt all kunskap du besitter särskilt eftersom du själv har erfarenhet av att vara på botten och nu på toppen igen (i mina ögon).

  Nadja Nordén

   

  jag känner mig tryggare i mig själv, har fått ett annat lugn. Rebecca har lett oss med ett stort engagemang och en underbar positiv energi, med en trygghet att hon vet vad hon pratar om.

  Emma Wennberg

   

  Den enskilda träffen vi hade när vi gjorde övningar och utgick från min situation var jättebra! Jag fick verkligen redskap att arbeta med som funkar för MIG. Och de olika korta övningarna är perfekta.

  Ann-Sofi Karlsson

   

  Kursen har varit mycket värdefull för mig. Jag har lärt mig en hel del om mig själv och blivit mer medveten i min vardag. Det innebär att jag fått ett inre lugn.

  Liselott Norberg

   

  Min upplevelse av kursens innehåll är för mig livsviktiga bitar man borde få lära sig redan som liten, i skolan.

  Giina Viitala

   

  Jag är djupt imponerad!! Toppenbra! Du är en gedigen mindfulnessinstruktör enligt mig!

  Maria Björkman

   

  Bästa jag har gjort är att gå en kurs för dig. Att lära sig vara mer här och nu.

  Caroline Wessberg

   

  Inspirerande o tänkvärt! Tack Rebecca

  Maria Edlund

  All Posts
  ×