•  

   

   

   

   

   

   

   

   

  SAMTALSTERAPI / COACHING 

 • HUR SKULLE DU VILJA ATT DET VAR?

  ANNORLUNDA ÄN SÅ SOM DET ÄR?

  broken image

  Det är inte säkert att du vet svaret på frågan ovan.

   

  Oavsett om du vet det, eller inte, så upplever du förmodligen att det är något som inte är så som du skulle vilja att det var. Och det känns!

   

  Det är inte helt omöjligt att du känner dig stressad på jobbet, irriterad på kollegorna eller att du skäller på dina barn eller din partner. Mitt i allt det där upplever du förmodligen periodvis mycket jobbiga känslor. Har du mycket tankar som snurrar som du inte vet vad du ska göra med för de verkar så verkliga?

   

  Kort sagt: du vill att det ska kännas och vara annorlunda mot hur det är.

   

  Det är precis det vi arbetar med under våra samtal tillsammans.

  1. Att ta reda på hur du skulle vilja att det var

  2. Tillåta det som är, för det du känner är inget fel

  3. Utforska det som hindrar dig från att nå dit du skulle vilja

  OM SAMTALSTERAPIN /COACHINGEN

  Varje samtal är unikt för att du är unik. I samtalen tillåts dina tankar, dina känslor och dina upplevelser att få ta plats utan värdering. Du vägleds intuitivt för att medvetandegöra, lösa upp tanke- och känslo-trassel och skapa mer lätthet genom inre läkning, nya perspektiv och en tydlig riktning framåt.

   

  Genom kraftfulla verktyg hjälps du till insikter, att lösa upp känslomässiga blockeringar, möta de inlärda beteende- och tankemönster du har med dig sedan du var liten samt skapa mer av det som du upplever gynnar dig.

   

  Passar dig som:

  • Känner att du ofta överväldigas av dina tankar och dina känslor
  • Vill ha verktyg i hur du kan manövrera dig framåt i livet lite vänligare
  • Upplever att du har relationer du skulle vilja förändra
  • Känner dig stressad och inte får ihop livet
  • Vill något annat i livet, livet har inte blivit som du har tänkt dig
  • Vill ta nästa steg i livet, eller yrkeslivet och vill ha en guide på vägen
  broken image

  FÖR DIG SOM VILL SKAPA DET LIV DU VILL LEVA

  och

  VARA DEN PERSON DU VILL VARA

  du är värd allt det du vill ha och den du vill vara

  jag vägleder dig på din väg

   

  PRAKTISKT

  Varje samtal är på 60 minuter och sker digitalt eller via telefon.

   

  HUR GÖR JAG? VAD HÄNDER NU?

  1. klicka på knappen nedan och skicka ett mail "jag vill veta mer"

  (eller boka ett första lära-känna-samtal nedan)

  2. du får info om upplägg och investering och väljer sedan om du vill säga ja

  3. vi bokar in första tillfället för samtal och du får mitt fulla engagemang

   

 • VAD ANDRA HAR SAGT

  "Jag är så tacksam, till mig själv att jag tog beslutade mig för att investera i detta. Du har en skarphet och ett djup som i kombination blir ett mycket kraftfullt verktyg, och stöd, när det stormar i själshavet.

  Med dina ord och din fulla närvaro i mötet flyter det som stör, det som är otydligt eller förvirrat, upp ur grumlighet och upp till ytan med en klarhet som ruskar om. Du vågar vara obekväm, för att det behövs! Du har också förmågan att få samtalet till att bli unikt. Detta är finhet, och professionalism, på hög nivå!"

  Åsa Emilsson

  "Jag hade så många föreställningar om hur jag trodde att mitt liv skulle vara. Jag kände mig låst och kvävd, lägg ett ständigt dåligt samvete och en stor stress på det. Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag inte riktigt att samtal med Rebecca skulle kunna hjälpa mig. Men jag var ändå beredd att prova. Jag hade fel. Rebecca ingav direkt ett förtroende, ett lugn och hon fick mig att inse att jag har ett val. Att invanda mönster går att bryta. Att allt inte måste processas under en lång tid. Vissa saker kan man bara släppa, här och nu, om man bestämmer sig för att göra det. Kan det vara så enkelt? Ja, ibland kan det faktiskt vara det."

  Linda

  "Rebecca har hjälpt mig att hitta grunden till min stress och lyckas släppa den. Efter våra tre samtal känner jag mig mer till freds med livet än jag gjort på många år. Jag har fokus på det som gör mig gott och det jag vill åstadkomma i framtiden och jag tillåter mig att vara sann mot mig själv. Jag kan varmt rekommendera Rebecca. Tack för fina samtal!"

  Ida Frid

  "Genom samtal och olika verktyg har jag hittat vad som är viktigt på riktigt för mig och den riktning jag vill ha i mitt liv. Jag är oerhört tacksam för Rebeccas mentorskap som har hjälpt mig att släppa mina orimliga krav på både mig själv och min omgivning och landat i en lättare, gladare vardag."

  Mari