•  

   

   

   

   

   

   

   

   

  SAMTALSTERAPI / COACHING 

 • HUR SKULLE DU VILJA ATT DET VAR?

  ANNORLUNDA ÄN SÅ SOM DET ÄR?

  broken image

  Är du redo att ta steget ut och designa ditt liv uitfrån det som känns rätt för dig? Kliva ur ekorrhjulet och lyfta de saker som är viktiga på riktigt.

   

  Det är inte helt omöjligt att du känner dig stressad på jobbet, irriterad på kollegorna eller att du skäller på dina barn eller din partner. Allt bara spinner på och du gör det bästa du kan för att få vardagen att gå ihop.

   

  Du längtar högst troligt efter något annat. Att det ska kännas och vara annorlunda mot hur det är.

   

  Det är precis det vi arbetar med under våra samtal tillsammans.

   

  OM SAMTALSTERAPIN /COACHINGEN

  Varje samtal är unikt för att du är unik. I samtalen tillåts dina tankar, dina känslor och dina upplevelser att få ta plats utan värdering. Du vägleds intuitivt och genom frågor hjälps du till att finna de svar som känns sanna för dig.

   

  "Det var precis det jag behövde, fast jag trodde från början att vi skulle prata om något helt annat" är något som många har sagt efter samtalet.

   

  Genom kraftfulla verktyg hjälps du till insikter, att lösa upp känslomässiga blockeringar, möta de inlärda beteende- och tankemönster du har med dig sedan du var liten samt skapa mer av det som du upplever gynnar dig.

   

   

  För dig som:

  • Känner dig stressad och inte får ihop livet
  • Vill något annat i livet, livet har inte blivit som du har tänkt dig
  • Vill ta nästa steg i livet, eller yrkeslivet och vill ha en guide på vägen
  • Skapa fina(-re) relationer
  • Bli en bättre förälder
  • Funderar över vem du är nu mitt i livet och vem du vill vara
  broken image

  FÖR DIG SOM VILL SKAPA DET LIV DU VILL LEVA

  och

  VARA DEN PERSON DU VILL VARA

  du är värd allt det du vill ha och den du vill vara

  jag vägleder dig på din väg

  broken image

  OLIKA MÖJLIGHETER

   

  MENTORSKAP med personlig stöttning i 9 månader.

  Det här är för dig som vill skapa en djupgående förändring i livet. Att vi har nio månader tillsammans skapar möjligheter för att det som först känns nytt verkligen ska kunna bli en naturlig del av den du är och vill vara.

   

  I detta paket ingår

  - 7 samtalstillfällen samt workbooks att arbeta med på egen hand däremellan

  - Tillgång till personlig stöttning via mail vid behov.

   

  Din investering är 12 000 kr

   

  Samtalspaket 5 samtal

  Din investering är 6 500 kr

   

  Enskilda samtal

  Din investering är 1 400 kr/samtal (du väljer själv hur många du vill ha)

   

  PRAKTISKT

  Varje samtal är på 60 minuter och sker digitalt eller via telefon - du väljer det som funkar bäst för dig. Paketen/samtalen betalas i förväg i samband med första samtalet.

   

  Psssst! Det är ofta chefer kommer till mig för att öka sin kapacitet att leda sig själva för att bli bättre ledare. Är du chef? Be din arbetsgivare att betala ditt samtalspaket! Maila mig på kontakt@halsainuet.se för offert. Hur du är i ditt ledarskap börjar inifrån dig.

  JAG VILL HA SAMTAL, VAD HÄNDER?

   

  1. Första steget är taget!

  2. Nu skickar du ett mail till mig och meddelar att du vill till kontakt@halsainuet.se, i mailet meddelar du vilket format du vill ha

  (eller boka ett första lära-känna-samtal nedan för att kunna bolla och bestämma dig sen)

  3. Jag skickar bekräftelse på det vi har kommit överens om och lediga tider framöver

  4. Vi är igång och du har mitt fulla engagemang! 

   

 • VAD ANDRA HAR SAGT

  "Jag är så tacksam, till mig själv att jag tog beslutade mig för att investera i detta. Du har en skarphet och ett djup som i kombination blir ett mycket kraftfullt verktyg, och stöd, när det stormar i själshavet.

  Med dina ord och din fulla närvaro i mötet flyter det som stör, det som är otydligt eller förvirrat, upp ur grumlighet och upp till ytan med en klarhet som ruskar om. Du vågar vara obekväm, för att det behövs! Du har också förmågan att få samtalet till att bli unikt. Detta är finhet, och professionalism, på hög nivå!"

  Åsa Emilsson

  "Jag hade så många föreställningar om hur jag trodde att mitt liv skulle vara. Jag kände mig låst och kvävd, lägg ett ständigt dåligt samvete och en stor stress på det. Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag inte riktigt att samtal med Rebecca skulle kunna hjälpa mig. Men jag var ändå beredd att prova. Jag hade fel. Rebecca ingav direkt ett förtroende, ett lugn och hon fick mig att inse att jag har ett val. Att invanda mönster går att bryta. Att allt inte måste processas under en lång tid. Vissa saker kan man bara släppa, här och nu, om man bestämmer sig för att göra det. Kan det vara så enkelt? Ja, ibland kan det faktiskt vara det."

  Linda

  "Rebecca har hjälpt mig att hitta grunden till min stress och lyckas släppa den. Efter våra tre samtal känner jag mig mer till freds med livet än jag gjort på många år. Jag har fokus på det som gör mig gott och det jag vill åstadkomma i framtiden och jag tillåter mig att vara sann mot mig själv. Jag kan varmt rekommendera Rebecca. Tack för fina samtal!"

  Ida Frid

  "Genom samtal och olika verktyg har jag hittat vad som är viktigt på riktigt för mig och den riktning jag vill ha i mitt liv. Jag är oerhört tacksam för Rebeccas mentorskap som har hjälpt mig att släppa mina orimliga krav på både mig själv och min omgivning och landat i en lättare, gladare vardag."

  Mari